Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím, chci se zeptat- když kopíruji odkaz videa, třeba z youtube a pošlu to někomu na email- musí to být znázorněno modře, nebo černě , aby to šlo otevřít? já poslal na jiný email odkaz videa- bylo to černě a prý to nešlo otevřít- prosím, kde je chyba? děkuji!
Dobrý den, aby to bylo "klikatelné" (odkaz), tak by to mělo být modré. To, ovšem, musí mít příjemce nastaveno zobrazování mailu jako HTML (nikoliv jako prostý text). Když si černý odkaz zkopíruje do adresního řádku prohlížeče, tak by ho měl otevřít. Zdravím!
ivzez - máte pravdu, že barva odkazu není to podstatné, ale modrá je dobrá - viz známá písnička .
Barva odkazu nemá s možností odkaz otevřít nic společného. Barvu "klikatelného" odkazu určuje více věcí. Nastavení e-mailu, barev v prohlížeči příjemce e-mailu, ... definice barev provozovatele webu, ...
Např. zde je "klikatelný" odkaz oranžový. Modrá barva bude jenom tam, kde nikdo nedefinoval barvy vlastní. Pokud se příjemci text odkazu nezvýrazní barvou nebo podtržením, měl by se nad ním změnit kurzor.
Potom stačí takový odkaz zkopírovat do adresního řádku prohlížeče.
Přiznám se, že mně odkazy na Youtube hrozně vadí, protože se většinou do e-mailu vloží i náhled videa, což mne ruší v dalším čtení. Proto do těchto odkazů vkládám mezery (na něž upozorním), případně odkazy na Youtube vkládám až na konec zprávy, kde tolik neruší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.