Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenabíhá seznam.cz

Od: pegos* odpovědí: 6 změna:

Strašně dlouhou dobu mi nabíhá na notesu stránka seznam.cz.Když zadám jinou stránku,bez problémů naběhne hned.Řešil někdo podobný problém?

Dík Petr

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, Seznam funguje normálně. Obecně bych tento problém řešil pokusem o načtení oné stránky v jiném prohlížeči nebo vyčištěním prohlížeče současného (cookies a mezipaměť). Zdravím!

doplněno 04.02.17 19:21:

pegos - zkuste údržbu prohlížeče viz výše. Seznam Vám nenabíhá dlouhodobě, ale naběhne, resp.

stránka snad není zcela zablokovaná. Pokud by byla stránka blokovaná ve všech prohlížečích, tak by to mohl dělat spuštěný antivir či firewall (takže je zkusit dočasně zcela vypnout).

iz*
hodnocení

0x

Teď jsem Seznam.cz zkusila, stránka naběhla normálně...

pegos*
hodnocení

Omlouvám se,napsal jsem to špatně.Ten seznam nenabíhá dlouhodobě.

Petr

hodnocení

0x

Řešila jsem stejný problém (se Seznamem) už někdy loni a bylo to prohlížečem. Zkuste nějakou jinou verzi, popř. úplně jiný.

hodnocení

0x

Pokud to takhle zlobí ve více prohlížečích a jste připojen přes wifi, zkuste restartovat router nebo změnit kanál, na kterém vysílá.

hodnocení

0x

Já mám asi 2 týdny stejný problém. Jakékoliv stránky nabíhají rychle, kromě té domovské ( seznam.cz ) a nevím proč... Prohlížeč mám Mozillu Firefox. Co vím jistě je to, že v PC problém není. Vítám každý dobrý nápad, co s tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]