Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jak se tohoto svinstva zbavit? Nenastartuje mi firewall díky tomu a NOD32 není schopen s tím něco provést. Po nalezení tohoto viru se sekne.
Jak nepomohlo? To se taky sekne nebo co? Všude se na to odkazují. Vypnout body obnovení. Případně to pust v nouzáku. Víc ti neporadim
Tak po dvou hodinách oprav se mi povedlo spustit nouzový režim a v něm jsem to projel ještě jednou tím AVG. Vypadá že to teďka docela funguje, jen jsem musel znovu nahrát kerio a nod. Totálně zkolabovali. Jen teď před chvíli mi našel nod znovu tu samou infikaci v jednom souboru, ale napsal že ji tentokrát vyléčil. Ještě jednou to raději projedu nodem.
Teď ale otázka. Jak tu svini dostat z flashky, na které jsem to nejspíše přinesl z kopírovacího centra. Nechci si zase zprasit systém. Poradíš mi?
Když spustím nouzový režim, připojím flashku, tak se automaticky nespustí? No vyzkouším to a zformátuji ji. Data co jsem na ni měl jsem si na disk raději zkopíroval, když jsem tam měl ještě vira. Takže formát mi teď vadit nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.