Nejste přihlášen/a.
když otevřu Word, tak mi tam zmizely nástroje, jak je dostat zpět, díky
no můj pc mi pipadá jako špatný vtip, ale já tam tu kolonku nemám, mám tam sice 4, ale uložit, nelze vzít zpět, nelze opakovat a navrhnout tabulku.
A nemáte místo programu Word Office otevřený Word od Microsoftu? Jděte do Start nabídky, nebo odkud to otvíráte a otevřete Word Office.
Pokud je to skutečně Word z MS OFFICE, musíte mít nahoře tohle:
K ukládání souburu klikněte na to kulaté tlačítko s čtverečky a v okně, které se otevře úplně dole je nabídka "Možnosti aplikace Word". Na tu klikněte a v novém okně v levém sloupci vyberte Uložit. V možnostech uložení nahoře můžete nastavit složky pro ukládání. Zkontrolujte, jestli ve střední části není označen Webový server. Pokud ano, označte první možnost - umístění serverových koncenotů v tomto počítači.
Vedle tlačítka je ten malý panel a na jeho konci je zmíněná reletka. Panel může být i pod kulatým tlačítkem. V roletce si to pak můžete upravit.
Tohle je také z MS Office Word 2007
kdybych to tamnašla, tak si to udělám a rozhodně jsem je neodstranila a hledám je proto, že za žádnou cenu nemohu zrušit ukládání do one drive, tam se mi to taky začalo z ničeho nic ukládat, chci výchozí ukládání do dokumentů a ne one drive
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.