Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit na lištu nástroje

Od: aja1946® odpovědí: 14 změna:

když otevřu Word, tak mi tam zmizely nástroje, jak je dostat zpět, díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Také myslím na to jako jojozka, jestli je to teda ono. Přikládám obrázek. Dal jsem tu ikonku do oválu.

Jak vrátit na lištu nástroje
hodnocení

no můj pc mi pipadá jako špatný vtip, ale já tam tu kolonku nemám, mám tam sice 4, ale uložit, nelze vzít zpět, nelze opakovat a navrhnout tabulku.

A nemáte místo programu Word Office otevřený Word od Microsoftu? Jděte do Start nabídky, nebo odkud to otvíráte a otevřete Word Office.

yaxe*

V některých verzích je vpravo nahoře vedle tlačítka nápovědy.

hodnocení

1x

Pokud je to skutečně Word z MS OFFICE, musíte mít nahoře tohle:

doplněno 05.02.17 08:53:

K ukládání souburu klikněte na to kulaté tlačítko s čtverečky a v okně, které se otevře úplně dole je nabídka "Možnosti aplikace Word". Na tu klikněte a v novém okně v levém sloupci vyberte Uložit. V možnostech uložení nahoře můžete nastavit složky pro ukládání. Zkontrolujte, jestli ve střední části není označen Webový server. Pokud ano, označte první možnost - umístění serverových koncenotů v tomto počítači.

Vedle tlačítka je ten malý panel a na jeho konci je zmíněná reletka. Panel může být i pod kulatým tlačítkem. V roletce si to pak můžete upravit.

doplněno 05.02.17 10:48:

Tohle je také z MS Office Word 2007

Jak vrátit na lištu nástroje #2

111®
hodnocení

0x

klik prvou myší za stávající nabídku, pak vlastí a zaškrtnout nástroje nebo jak to tam je

hodnocení

to ale není rada, ve stávající nabídce nástroje nejsou a potřebuju je tam dostat

iz*

Jak se Vám podařilo z hlavní nabídky odstranit "Nástroje"? To snad ani nejde...

111®

a je moc pracný použít ve Wordu nápovědu a do ní napsat Nabídka? nebo nástroje,

hodnocení

kdybych to tamnašla, tak si to udělám a rozhodně jsem je neodstranila a hledám je proto, že za žádnou cenu nemohu zrušit ukládání do one drive, tam se mi to taky začalo z ničeho nic ukládat, chci výchozí ukládání do dokumentů a ne one drive

Úplně nahoře vedle logaOffice jsou tři ikonky a za nimi rozbalovací roletka (pomlčka a pod ní trjúhelníček). Klikni na ni a v nabídce zruš zaškrtnutí u "Minimalizovat pás karet". Možná to bude ono.

figurek*
hodnocení

0x

zkuste reset.

V anglickém Wordu je postup tento:

Vlevo na liště záložka File, dole kolonka Options, vybrat Quick Access toolbar a stisknout knoflík Reset.

Jak vrátit na lištu nástroje #3

111®
hodnocení

0x

není to tady?

doplněno 03.02.17 15:25:

která nabídka ti chybí? "Soubor, úpravy, zobrazit nebo jiná?

Jak vrátit na lištu nástroje #4

yaxe*
hodnocení

0x

Jestli je to tím co píše jojozka, můžete zkusit zkratku Ctrl+F1.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]