Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo se mi nabourává do PayPal

Od: bolevec® odpovědí: 3 změna:

Vážení rádcové,

v posledním měsíci se mi evidentně někdo pokouší nabourávat se do účtu Pay Pal. První chyba byla když se objevil na mém účtu požadavek vrátit z PayPal prakticky zbývající sumu v korunách na účet v mé bance. Nic jsem nepožadoval. Transakce proběhla. Jakmile jsem ale u transakce viděl doménu yandex.com začal jsem se ještě více děsit. Dále se na mém účtu objevily takové divné pohyby např. platba 2 USD, další den vratka 2 USD atd. Jaký na to máte názor? Pay Pal jsem používal k drobným platbám za SW velmi přibližně cca 1 x za 3 měsíce částka například 20 USD. Bez problémů.

Někdo se mi nabourává do PayPal
Někdo se mi nabourává do PayPal #2
Někdo se mi nabourává do PayPal #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Heslo změněno?
hodnocení

No změněno ale změním ještě na lepší.

trevor*
hodnocení

1x
Obrátil bych se na podporu paypalu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]