Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna kódování v Google Chrome

Od: mirast odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

byl jsem zvyklý, že v prohlížeči Google Chrome byla možnost měnit kódování stránky (po kliknutí na ikonu s třemi tečkami v pravém horním rohu a výběrem možnosti Kódování). Nyní tam již tuto možnost nemám a nikde ji nemohu najít. Nevíte, prosím, někdo, kam se tato možnost přesunula?

Verze programu: 55.0.2883.87

Děkuji za odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to tam stále - tedy, ikona "tři čárky" a potom volba More Tools (více nástrojů) a dále Encoding (kódování). Mám Google Chrome v angličtině, tak snad to takto bude česky.

Zdravím!

doplněno 01.02.17 19:02:

Mám Google Chrome verze 38 pro OS Linux a tam to je. Ovšem, v nabídce je to oddělené pod čarou, kde jsou i vypsané ostatní nástroje pro vývojáře. Podívejte se do Nástrojů pro vývojáře. kterou vidím na obrázku až dole - třeba to tam bude.

mirast

Děkuji za odpověď, já tam bohužel tuto možnost nikde nevidím (viz příloha). Zkoušel jsem to na několika PC, nikde to nemám :(

Změna kódování v Google Chrome
mirast

Děkuji za odpověď, tam to bohužel také není... Jsou tam pouze nástroje týkající se revize prvku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]