Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladici podlozka jake ma mit rozmery?

Od: nutt* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,

zadam vas o dalsi radu. Chtel sem si koupit pro svuj 15" notebook chladici podlozku tak sem koukal ale vzdy maji rozmery 300 x 230 x 13,8 mm takovedle nebo hodne podobne! Coz me zarazi a privadi k otazce: Ten notebook nemusi byt na podlozce cely? Muj notebook ma na sirku 35cm coz je o 5 cm vic nez ma podlozka. Nevadi to? Nebo mam najit podlozku na kterou se notebook vejde cely? Predem dekuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasek*
hodnocení

2x

Já mám chladící podložku FlexLapper. Stojí to asi nějakých 600Kč. Notebook mám 15,4 palců a celý se mi na tu podložku nevleze, z obou stran mi to přečuhuje asi o 4 cm. Myslím, že to tomu notebooku zas tak moc nevadí, hlavní asi je aby to aspoň trochu stálo na nožičkách, stabilitu to snad v zásadě má. Proč to vyrábí menší než notebooky, to ale nevím

Jinak o toho FlexLapperu si můžeš nastavit úhel bd 30 nebo 45 stupňů. Nevýhodou je, že se tam potom strašně blbě strkají sluchátka, u úhlu 45 stupňů to dokonce vůbec není možné. Jinak to ale tomu notebooku viditelně svědčí.

hodnocení

2x

Už tu jednu debatu máme: poradte.cz/...

nutt*
hodnocení

ta debata neresi muj problem! Chci jen vedet jestli vadi kdyz se na ni notebook nevejde cely?

wasek*

jak jsem již psal, tak myslím že to nevadí. Podívej se, jak má tvůj notebook nožky, a jestli to bude z podstatné části stát na nich, tak myslím, že by neměla být stabilita ohorožena

Řeší, jsou tam v testu podložky na 15,4 noťase tak koukni na rozměry. Ta moje je taky o něco menš,ale pokud je na ni noťas normálně stabilní tak proč to řešit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]