Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
zadam vas o dalsi radu. Chtel sem si koupit pro svuj 15" notebook chladici podlozku tak sem koukal ale vzdy maji rozmery 300 x 230 x 13,8 mm takovedle nebo hodne podobne! Coz me zarazi a privadi k otazce: Ten notebook nemusi byt na podlozce cely? Muj notebook ma na sirku 35cm coz je o 5 cm vic nez ma podlozka. Nevadi to? Nebo mam najit podlozku na kterou se notebook vejde cely? Predem dekuji za rady.
Já mám chladící podložku FlexLapper. Stojí to asi nějakých 600Kč. Notebook mám 15,4 palců a celý se mi na tu podložku nevleze, z obou stran mi to přečuhuje asi o 4 cm. Myslím, že to tomu notebooku zas tak moc nevadí, hlavní asi je aby to aspoň trochu stálo na nožičkách, stabilitu to snad v zásadě má. Proč to vyrábí menší než notebooky, to ale nevím
Jinak o toho FlexLapperu si můžeš nastavit úhel bd 30 nebo 45 stupňů. Nevýhodou je, že se tam potom strašně blbě strkají sluchátka, u úhlu 45 stupňů to dokonce vůbec není možné. Jinak to ale tomu notebooku viditelně svědčí.
jak jsem již psal, tak myslím že to nevadí. Podívej se, jak má tvůj notebook nožky, a jestli to bude z podstatné části stát na nich, tak myslím, že by neměla být stabilita ohorožena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.