Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pdf editor - lze editovat odkazy?

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

dobrý den

něco vytvořené v office, konkretně třeba vložen text nebo fotka odkazujici na nějakou www stránku, a vše uloženo jako pdf. Odkazy funguji. mám 2 otázky.

1) existuje nějaký free pdf editor, v kterým otevřu to pdf a změním cesty (odkazy) těm fotografií a textům?

2) když chci aby fotografie viděli veřejně lidé, tak ty odkazy musí směřovat na www, kde budou ty fotografie nahrany,že? pouze zvětšení fotografie po kliku na ní v pdf asi není možné

děkuju za iinfo a rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Formát PDF není určen k dalším úpravám. Něco se s některým editorem může podařit, ale spoléhat se na to nelze.

Podle mých zkušeností dosáhnete lepšího výsledku, pokud upravíte původní soubor (DOC, DOCX, ODT apod.), uložíte pod novým názvem a znovu vyexportujete do PDF.

K druhé otázce: Mají.li se fotky zobrazit v internetu, musí tam být předem nahrány. O možnosti zvětšení fotek přímo v souboru PDF nevím. Napadá mne jedině vložit na konec souboru větší fotky, ale nemám vyzkoušeno, jak/jestli by to fungovalo s odkazy na ně a zpět.

hodnocení

0x
Zkus projít master pdf editor. Nezajímám se o danou problematiku, ale něco jsem upravoval a ten softík toho dokáže opravdu dost.

hodnocení

děkuju za rady, vyzkouším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]