Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cleaner vise registry

Od: jarojetu® odpovědí: 5 změna:

Potřebovalůa jsem si stáhnout vise cleaner registry, do uložených souborů se to stáhlo ale nešlo to spustiti několikrát jsem to opakovala a nic, bylo to ze slunečnice zdarma,. v češtině to nebylo, takže nechápu co jsem dělala špatně. Mám W 10 a chci nějaký ccleaner, který je zdarma a nenáročný a česky. díky a také aby nemazal hesla a certifikáty.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

0x

Wise Disk Cleaner funguje i na XP, je dobrý. Při stahování ze Slunečnice slunecnice.cz/... uvidíte i text uvádějící, že Program lze spustit na tomto počítači a také si můžete v rámečku pod ním otevřít "jiné parametry"a buď vám to ukáže, že je možné ho spustit, nebo ne. Ale normálně to jde a funguje.

Někdo zase rád používá oblívený CCleaner viz například slunecnice.cz/... který také umí česky.

Teď jsem si všiml že nechcete čistit disk, ale registry...

hodnocení

zdravím a díky, tak jsem stahla ten první cleaner disk vid ,a dokonce nakonec česky,, ale stáhl se zároveň s ním nějaký program SPY HUNTER, co to je a není to nebezpoečný soubor,,, poradte co mám s tím dělat? děkuji

doplněno 30.01.17 19:23:

a ještě jsem to nechala hned vyčistit tak doufám, že to manželovi nesmazala hesla na bance. certifikát.

hodnocení

tak jsem si stahla ten cleaner vise cleaner disk, funguje, ale co všechno čistí? na tom disku se čistí to smetí co padá z koše, prosím. díky

bruter*
hodnocení

0x

V češtiné to při W10 nestáhneš.Já jsem to také zkoušel a vždy mě to napsalo,Tento program na W10 nefunguje.Mém to v Angl,a nic se neděje a funguje také a to jsem hodně starý knecht.

bruter*
hodnocení

0x

Stáhni si ze stahuj.cz CCleaner 526 a tam se ta čeština dá nastavit v nastavení.Mám to nastavené v češtině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]