Nejste přihlášen/a.
Potřebovalůa jsem si stáhnout vise cleaner registry, do uložených souborů se to stáhlo ale nešlo to spustiti několikrát jsem to opakovala a nic, bylo to ze slunečnice zdarma,. v češtině to nebylo, takže nechápu co jsem dělala špatně. Mám W 10 a chci nějaký ccleaner, který je zdarma a nenáročný a česky. díky a také aby nemazal hesla a certifikáty.
Wise Disk Cleaner funguje i na XP, je dobrý. Při stahování ze Slunečnice slunecnice.cz/... uvidíte i text uvádějící, že Program lze spustit na tomto počítači a také si můžete v rámečku pod ním otevřít "jiné parametry"a buď vám to ukáže, že je možné ho spustit, nebo ne. Ale normálně to jde a funguje.
Někdo zase rád používá oblívený CCleaner viz například slunecnice.cz/... který také umí česky.
Teď jsem si všiml že nechcete čistit disk, ale registry...
zdravím a díky, tak jsem stahla ten první cleaner disk vid ,a dokonce nakonec česky,, ale stáhl se zároveň s ním nějaký program SPY HUNTER, co to je a není to nebezpoečný soubor,,, poradte co mám s tím dělat? děkuji
a ještě jsem to nechala hned vyčistit tak doufám, že to manželovi nesmazala hesla na bance. certifikát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.