Nejste přihlášen/a.
Jakého byste doporučili poskytovatele internetu na jihozápadním okraji Prahy?
Mám ADSL od O2 a už mám těch jejich prasáren dost. Za pár měsíců mi končí smlouva, tak hledám náhradu.Nabídka ADSL v podstatě kopíruje podmínky O2, tak uvažuju o jiných variantách. Je to RD, žádné jiné rozvody v okolí nejsou, tak uvažuju o nějaké wifi. Stačí mi nějakých 10M.
Jaké máte zkušenosti se svými dodavateli?
T-mobile je podle mě z deště pod okap. Na výše uvedené jsem od O2 docela zvyklý, několik měsíců mi účtovali 20M net, než jsem si změřil rychlost a zjistil, že jedu na 2,1M, protože jsme daleko od ústředny. BTW na tom jedu dodnes a když noví sousedé po ránu zapínají O2TV, tak mi také vypadává spojení ... Známí nadávají spíš na O2 než na wifi providery.
Ale dík za názor, zvážím to.
Jak jsou pripojeni sousedi s O2TV?
Ty ses rad ze ti to chodi 2 Mb protoze ses daleko od ustredny a jim chodin O2TV?
Před pár měsící u nás O2 údajně zvýšilo rychlost, ale je k tomu potřeba VDSL modem a já už to doklepu na starém.
Kdyby nezkoušeli praktiky šmejdů z prodejních akcí, tak bych o tom i uvažoval. Ale zavolala operátorka, že mi zrychlí net, že mi pošle nový modem při ročním závazku a že budu platit stejnou cenu XXX a jestli souhlasím, ať řeknu ANO. Tak jsem ji sdělil, že žádné ANO nebude, protože ze systému určitě vidí, že aktuálně platím XXX-140Kč a že kvůli podobným praktikám s nimi do 1/2 roku končím. Tak mi ještě zkoušela natlačit nějakou úúúúúžasně výhodnou nabídku s O2TV, kterou určitě někdo ze sousedů vzal, protože zhruba od té doby to občas padá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.