Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flashka - záloha

Od: fdsfdsf odpovědí: 4 změna:

Čau, HP Support Assistant mě vyzývá "Vytvořte obnovení systému". Prosím vás zajimalo by mě, když tuto zálohu nechám vytvořit na flashce, tak jestli flashka bude použitelná i pro běžné použivání, i když na ní záloha bude.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asitakhle
hodnocení

2x

1, Zálohovací program bude vyžadovat 64GB a větší flešku i kdyby záloha měla 1 GB.

Za cenu takto velké flešky už koupíte externí HDD, který má daleko větší kapacitu.

2, Pokud budete chtít flešku se zálohou používat i pro běžné používání, tak si koledujete o ztrátu zálohy

P.S. budete muset také vytvořit spouštěcí medium, ze kterého tu zálohu obnovíte.

fdsfdsf
hodnocení

Ja tu mám napsané minimální kapacita 11GB. Jinak s tim spouštěcím mediem, nevytvoří to za mě rovnou ten program? Ale hlavně mi šlo o to jestli bych ji mohl normalně používat, ale jestli je to nebezpečné, tak pořídím flashku jenom na zálohu.

asitakhle

No tak to zkuste a dejte nám vědět jestli se vám to vešlo na 16GB flešku.

Bod 2, platí

Spouštěcí médium nemusíte dělat pokud máte k dispozici instalační medium vašeho systému.

Obnova systému musí odněkud nastartovat a pokud je váš systém nefunkční, tak se pro start použije buď indtalační medium nebo spouštěcí medium, které se vytvoří následně po bitové kopii.

servispckupka.cz/...

fdsfdsf
hodnocení

Tak zálohu jsem vytvořil. Program dokonce upozornil, že maximalně 32GB (při použití větší flešky, místo nebude využitelné).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]