Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace WIN 10 Home / Prof

Od: mnd® odpovědí: 1 změna:

Zdravím,ještě když to bylo zadarmo,tak jsem si stáhl ze stránek Microsoft takovou tu CZ aktualizaci z Win8 na Win10 a vypálil na DVD.Včera jsem se nudil,tak jsem to nainstaloval na klasické PC a na noťas..Celá instalace v pohodě.Čeho jsem si ale potom všiml,tak klasické PC,které má RAM jen 1GB se nainstaloval Win10 prof. a na noťas s 4GB RAM Win10 Home.Vím,že v reálu je to vlastně jedno,ale neví někdo proč se tak ta instalace stala?

A ještě jedna otázka - to klasické PC zatím nikdy nebylo a nebude připojené na net ( pokud mi teda neklekne noťas ) ale přesto mi to píše: Aktivace Windows - Systém Windows je aktivován.Takže to znamená,že už ho nemusím znovu telefonicky aktivovat a bude dál normálně fungovat?

doplněno 06.03.17 11:07:

Na obou bylo Win8 Home před instalací desítek.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, tuším, že od osmiček se klíč ukalada kamsi do biosu takže si to instalačka desítek přenese a není potřeba aktivace. S tím prvním nevim, na noťasu bylo předtím asi tedy win8 home ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]