Nejste přihlášen/a.
Zdravím,ještě když to bylo zadarmo,tak jsem si stáhl ze stránek Microsoft takovou tu CZ aktualizaci z Win8 na Win10 a vypálil na DVD.Včera jsem se nudil,tak jsem to nainstaloval na klasické PC a na noťas..Celá instalace v pohodě.Čeho jsem si ale potom všiml,tak klasické PC,které má RAM jen 1GB se nainstaloval Win10 prof. a na noťas s 4GB RAM Win10 Home.Vím,že v reálu je to vlastně jedno,ale neví někdo proč se tak ta instalace stala?
A ještě jedna otázka - to klasické PC zatím nikdy nebylo a nebude připojené na net ( pokud mi teda neklekne noťas ) ale přesto mi to píše: Aktivace Windows - Systém Windows je aktivován.Takže to znamená,že už ho nemusím znovu telefonicky aktivovat a bude dál normálně fungovat?
Na obou bylo Win8 Home před instalací desítek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.