Dobrý den, máme novou WiFi síť a všechny ostatní zařízení v domácnosti se bez problémů připojili jen můj notebook ne. klikam na možnost zobrazit dostupné sítě, ale nereaguje to. Nic se mi nezobrazí. Předešlou WiFi jsem měla uloženou a automaticky mě to pripojovalo. Bohužel toto není můj jediný problém. Před nějakou dobou jsem půjčovala notebook kamarádovi a od té doby mi "blbne" i zvuk. Musím neustále klikat na odstranit problémy se zvukem a tam to přepínat na sluchátka nebo reproduktory, aby mi vůbec jel zvuk. nevíte co s tím může byt a jak to opravit? Jít do servisu je až poslední možnost.
Sice,nevím,jakoý notas máte,ale nemáte vyplou wifi?Nevysmívám se,ale mně se stala táto věc,když mne prosil kolega,že se nepřipojí.Mněl vyplouu omylem wifi.Některé notásy jí mají vedle vypínače,a některé na boku.Mrkněte se na to,at v servisu si netrhnete ostudu.
Dobrý den, OS máte Windows 10? A vyhodil vám notebook při pokusu o připojení někdy nějakou chybovou hlášku, nebo důvod nepřipojení? Každopádně tohle je na dálku velice těžké řešit (i ta chyba se zvukem), i kdybych měl notebook v ruce, trvalo by mi nějakou dobu, než bych přišel na to, čím to je.
zazálohovat všechna data - fotky, filmy atd - co je pro vás důležité, pak zkusit bod obnovení... problémy jsou i jinde než ve wifi, takže toto by mohlo pomoct...
ale nejprve se mrkněte, jestli opravdu není po kraji tlačítko či vypínač na WIFI... případně na googlu najít "horkou klávesu zapnutí-vypnutí wifi"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.