Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se dozvědět jak bych mohl posílit mou obstarožní základní desku ( MSI PM8M-V) , chystám se kupovat monitor 22" a tak bych potřeboval posílit starší 64Mb grafiku. Jaká největší velikost paměti by tato základovka zvládla a popřípadě rovnou značku a typ grafické karty?
doplněno 21.11.08 18:00:Ještě bych doplnil otázku o to jaká paměť by mi pomohla a jakou značku např. Z manuálu jsem se dozvěděl že dokáže 2×1Gb.
V současné sestavě mám 256 Mb paměť. Kdybych například chtěl vyměnit současnou paměť za 1Gb tak stačí starou vyndat a dát novou, počítač zapnout a všechno pojede bez problému? Nebo jestli by šlo dát novou paměť do druhého slotu, ale to by asi šlo jen další 256 že?
Paměť je vyřešená: poradte.cz/...
Nevíme co máš za grafiku,ale jekikož v práci mi jede 20 wide LCD na intelácké integrované grafice tak nevidim problém ani v tvé grafice
Jo já se omlouvám, že jsem sem nenapsal, že už to nepotřebuju, myslel jsem, že už nikdo neodpoví, a tak jsem tohle neřešil.
Tohle bylo skoro před měsícem, když jsem to psal a netušil jsem, že na to ještě někdo odpoví, tak asi takhle. Když nikdo neodpovídal, tak jsem si zjistil, že stačí když vyměním paměti a bude zase na nějakej ten měsíc stačit než koupím new PC a proto jsem se ptal na paměti.
Takže prosim na tuto otázku už nemusíte odpovídat, děkuji a maverickovi se ještě jednou omlouvám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.