Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám hard disk seagate 7200:7 80 gb st 3800 11a - chtěl bych ho použít jako externí disk a připojit k notebooku přes usb. Zde píší rozhraní disku ultra ata /100 , ale nevím, jestl mám koupit usb to sata, nebo ide, nebo pata , jelikož tomu vůbec nerozumím a tak mi snad zde někdo poradíte. Děkuji a přeji krásný den jan.
Já si kdysi kvůli pár starým diskům koupil tohle a účel to splnilo, byť to není nic extra kvalitního.
@bmbx: to já taky narážel jsem spíš na kvalitu zpracování, než na funkčnost jako takovou. Hlavně co se týče těch konektorů, napájení a tak. Jasně, funguje to a dobře.. ale 500 Kč mi přijde trochu moc. Jenže když ty data člověk potřebuje a ještě k tomu hned, tak si nevybírá..
scv:
byť to není nic extra kvalitního? Já s tím přečetl disky, které se v jiných zařízeních nebo boxech / rámečkách jevily jako mrtvé
Moc Vám všem děkuji za pomoc a hlavně ,že již vím,že to není sata,ale pata a ide.Koupit cokoli za 500,- se mi zdá také moc a tak se nyní rozhoduji a nejspíš oslovím kámoše o případné zapůjčení a pouze stáhnu co tam je.80 gb na investici 500 kč nemá smysl.Ještě jednou děkuji a pouze dodám,že jsem mohl ohodnotit jen tři,i když by to měli dostat všichni.Přeji krásný den.Jan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.