Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editor - Změna hlasu

Od: ddd odpovědí: 3 změna:

Ahoj, je mi 14 let ale ještě pořád jsem nezačal intenzivně mutovat. Rád bych si ve svém videu změnil hlas, abych zněl aspoň jako teenager. Tím nemyslím jen snížit pitch abych zněl jako opilá smrtka, ale nějaký jiný způsob (v jakémkoliv software)

Děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neporadím ti, jak to udělat, ale zajímalo by mě, jak vlastně zní opilá smrtka?

bfu
hodnocení

0x

Vynikající byl profesionální Cool Edit Pro 2.1, ale ten asi neseženeš, místo něj je volně Audacity - záložka Efekty.

slunecnice.cz/...

hodnocení

0x
Voice morphing. Programů najdeš dost ale žádný zázraky nečekej. Stáhnul jsem si krásnou audio knihu namluvenou bohužel hlasem který trhá uši a přes to, že jsem zkoušel asi čtyři morph programy, poslouchat se to stejně nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]