Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnout program na angličtinu

Od: lidus* odpovědí: 4 změna:

Moc prosím, pomozte. Mám obrázkový slovník anglicko-český a neumím stáhnout software na učení slovíček. www. naumann-goebel.com/dictionaries. Nevím kam zadat uživatelské jméno mydictionary a heslo polw1gem. Anglicky neumím a jsem počítačový analfabet. Prosím, prosím, pomozte, pokud mi to je ochoten někdo stáhnout, napíši mu do vnitřní pošty email kam by mi to poslal. Moc děkuji. Lída

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Liduš, toto já neumím, ale můžu ti nabídnout výslovnost: oddcast.com/...

Napiš text a vyber si, kdo to má říkat a v jaké řeči. ;)

lidus*
hodnocení

Babičko dík za snahu ale potřebuji přesně toto, je to přímo ke knize co ji vlastním.

ben®

Dobrý den, odklepněte si odkaz a zvolte tam CZECH - postup je potom popsán česky. Zde uvedené údaje nefungují, tak volte své a správné (dle popisu). Zdravím!

naumann-goebel.de/...

doplněno 23.01.17 21:22:

lidus - nemáte zač a díky za hezká slova. Princip jsem odhalil, ale mně to po zadání údajů hlásilo nesprávné heslo. No, hlavně, že se to povedlo Vám.

lidus*
hodnocení

Bene Vy nejste děda Vševěda, Vy jste anděl. Moc Vám děkuji, už to mám nainstalované, údaje jsem uvedla správně u mě to naštěstí fungovalo. Přeji krásný den a jdu se učit. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]