Nejste přihlášen/a.
Moc prosím, pomozte. Mám obrázkový slovník anglicko-český a neumím stáhnout software na učení slovíček. www. naumann-goebel.com/dictionaries. Nevím kam zadat uživatelské jméno mydictionary a heslo polw1gem. Anglicky neumím a jsem počítačový analfabet. Prosím, prosím, pomozte, pokud mi to je ochoten někdo stáhnout, napíši mu do vnitřní pošty email kam by mi to poslal. Moc děkuji. Lída
Liduš, toto já neumím, ale můžu ti nabídnout výslovnost: oddcast.com/...
Napiš text a vyber si, kdo to má říkat a v jaké řeči.
Dobrý den, odklepněte si odkaz a zvolte tam CZECH - postup je potom popsán česky. Zde uvedené údaje nefungují, tak volte své a správné (dle popisu). Zdravím!
lidus - nemáte zač a díky za hezká slova. Princip jsem odhalil, ale mně to po zadání údajů hlásilo nesprávné heslo. No, hlavně, že se to povedlo Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.