Nejste přihlášen/a.
Potrebuju se aspon dostat do nouzoveho rezimu, abych dozalohoval data...
Vyndat disk z PC a pohodlně provézt zálohu na jiném PC.
Nebo nabootovat Linux nebo nějaký ten BartPE z LiveCD/USB a opět pohodlně dokončit zálohu na funkčním operačním systému.
Souhlasím s tím, že problém bude spíše ve Windows než v desce.
Biosem to nebude a opravdu se baterka vytahuje na chvilku. Ani na hodinu.
Koukni na kondíky na desce a pokud to jde tak zkus jiný zdroj.
Tak po vložení baterky zpět se to rozjelo, ale když jsem změnil datum z 1.1.2011 na aktuální, tak to zase zhavarovalo. Pak jsem to znova zapnul a nějakou dobu jsem jel s datem 1.1.2011, jenže jaksi mi nefungovaly některé programy (což by ani nevadilo), tak jsem zkusil dát datum 1.1.2016, nějakou dobu to jelo, pak to spadlo. Znovu jsem to zapnul, šel do biosu, tam bylo tentokrát datum nějaký únor 2017, což ještě nebylo, tak jsem ho změnil na aktuální a zatím to jede (asi 24 hodin v kuse). To že tu vypisuju nějaké pokusy se změnou data, tím nechci říct, že to má souvislost s tím, jestli to spadne nebo ne, spíš jenom pro zajímavost. Problém je, že jsem nerozjel instalaci W7, protože DVD mechanika odmítá roztočit disk s instalací, takže jsem prozatím skončil. Musím si asi v práci vytvořit bootovací flashku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.