Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program pro tvorbu jeklů, apod

Od: samurraj® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, prosím o radu, který program by byl vhodný pro kreslení jeklů, trubek a podobných stavebních prvků. Ale něco, co je spíše pro začátečníka. Zkoušel jsem sketchup, který je v ENG a prostě nějak se mi nedařilo. Pak jsem zkoušel od autodesku Inventor 2017 a to je tak složité, že bych nenakreslil nic za deset let... nic jiného mě nenapadá. Jo a pro rýpaly, malování ve woknech opravdu nechci :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no klasika ACAD

hodnocení

0x

náhodou inventor je relativně jednoduchý program...

co má být cílem toho kreslení?

hodnocení

Budu si svářet jednoduchý posilovací stroj a rád bych si to nakreslil lépe než od ruky (kreslit neumím).

jasně

takže nepotřebujete tak úplně detailní nákres (duté jekly, zaoblené hrany, atd..)

já bych šel do inventoru :), když už je nainstalovaný

hodnocení

No jo, ale v tom nedokážu nakreslit ani blbej jekl...

Obávám se že pro začátečníka bude jakýkoli CAD software relativně složitý.

paw*
Inventor ma napovedu s privodci. Tam je krok za krokem uceni, co a jak delat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]