Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dilensky pc pro 3d tisk

Od: pfpetr* odpovědí: 4 změna:
Dobry den vsem. Jiz jednou jste me tu dobre poradily s pc sestavou a znovu bych potreboval poradit. Stal se ze me fanda 3d tisku a tak nejak mam problem s pc na kterem bych neco dokazal nakreslit. Mam notas ktery vse zvlada ale moje dilna je mimo obytne prostory a docela nerad notas neustale prenasim navic je pak zaplaven spoustou veci z internetu . Jiz jsem koupil nekolik pc v cene do 1000 a ve finale po kratke dobe pc odejde do vecnych lovist a jsem zase na zacatku. Chtel bych proto postavit novy dilensky pc v co nejmensi velikosti a jedine co musi zvladat je kresleni ve 3d a internet. Zadne hry a podobne veci jen nakreslit nejakou soucastku a dat tisknout. Na kresleni pouzivam program sketch up a k ovladani tiskarny repetier host. Moc prosim navrhly byste me nejakou sestavu pripadne existuje nejake zarizeni tablet ci notebook ktery by toto dal a nestal ranec

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

satak
hodnocení

0x
Desku,procák,paměti,hdd(použitý),windous...do 5.000 se určitě vejdeš.Každá sranda něco stojí.Jinak něco v bazaru...
pfpetr*
hodnocení

No jasne ale nevim co koupit parametry techto komponentu nedokazu porovnat

paw*
hodnocení

0x
Na to, v cem kreslis a delas si muzes koupit nejlevbejsi NB, kolem 6000. A budes mit vystarano. Jestli mas pochybnosti o vykonu, kup pres eshop (takovy s mimozemstanen), doma nainstaluj sketchup, zkus nejvetsi model a pokud nebude vykon stacit, NB vrat. Ale stacit by to melo.
Treba HP 255 G5. Melo by to utahnout v pohode.
pfpetr*
hodnocení

Neco takoveho by to taky utahlo nebo je to blbost? m.alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]