Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa a Win 10

Od: radimr odpovědí: 3 změna:

Po zpracování videa v Pinnacle studiu jej roky ukládám stále do stejného formátu AVI. Vždy bylo přehrávání ve velmi slušné kvalitě. Poté, co se mi nedobrovolně nainstalovaly Win 10, tak se videa přehrávají s pomocí nějakého programu, nazvaného TV a filmy. Video se ovšem stalo naprosto nekoukatelné, příšerně řádkuje, strašný obrazový šum. Po mnoha dnech zoufalství jsem přišel na to, že videa mohu přehrát též pomocí Windows media player a zde je kvalita odpovídající. Přesto neumím pochopit, co je to TV a filmy za program, proč správně nefunguje a jak ho ev. zrušit.

Díly

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím jak v desítkách, ale do teďka to bylo ve všech systémech v nastavení automatického přehrávání v ovládacích panelech. Se ten tvůj blbý program při instalaci W10 nastavil jako výchozí přehrávač.

fran56ris*
hodnocení

1x

Zrušit nejde , patří do základní sestavy.Ale jde v nastavení zvolit jako výchozí Media player a všechny videa se budou automaticky přehrávat v něm,mám to tak.

mrx
hodnocení

1x

Být tebou bych si nejlépe stáhl VLC Media player

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]