Ahoj bando . Měl jsem W10, ale spadly po nějaké aktualizaci a nenávratně nejde nic udělat, respektive jsem zkusil všechny možnosti. Nicméně potřeboval bych zkusit zkouknout soubory na C: jeslí všechno můžu zfotmátovat nebo případně provést zálohu. Zvládne to liveCD od Linuxu? Nebo máte nějaký jiný nápad? Uvažuji že po problémech s W10 se vrátím na W7 (vím, že aktualizace končí 2020, ale to spadne OS nejméně ještě jednou :D) nebo W8.1. Díky a mějte se
Dobrý den, pokud Live CD s OS Linux na Vašem stroji nabootujete, tak potom není už problém podívat se na HDD (pokud je funkční), zkopírovat (zálohovat) potřebná data, smazat původní a některé OS Linux mají i nástroj na formátování a rozdělení HDD (např. Partition Manager). Zdravím!
doplněno 18.01.17 21:22:
Řekl bych, že OS Linux si "nedělá hlavu" s tím, jak bylo se soubory nakládáno pod OS Windows.
Jinak řečeno - neměl by být problém.
doplněno 19.01.17 21:04:
Tak se to povedlo? Gratuluji.
killom*
Jde mi o to jestli budou zkopírovatelné zakódované soubory, protože W7 mi zamítl přístup k souborům. Myslím ty soubory, které jsou pod uživatelským jménem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.