Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 10 32-bit

Od: adert04® odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat jestli jde použít product key win 10 32-bit už instalovaný na 64-bit, nebo jsi mám koupit jiný? Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

teoreticky by to mělo být opravdu jedno - rozdíly jsou jen v tom "profi-home", ale jestli 32 nebo 64 bit je každému fuck...

doplněno 17.01.17 19:40:

chápu - podle mého názoru ano - jak jsem psal... Lze však použít jen na jednom přístroji a záleží na typu licence...

Jaká je konfigurace - resp. důvod pro 64bit?

doplněno 17.01.17 20:37:

a ta konfigurace? Jestli máte méně než 4 GB ram, pak systém možná pojede, ale bude jen pomalejší ...

Jakou máte ram, jaký procesor, jakou grafiku? - od toho můžeme "ne-doporučit" 64bit.

hodnocení

já mám totiž 32bit a chtěl bych na 64bit a jestli se dá použít ten kód co už je aktivovaný

doplněno 17.01.17 19:53:

z dúvodu že bych chtěl hry a nějaké ty programy které jdou jen na 64bit

lordweb24*
hodnocení

0x
Kupoval jsem nový notebook a tak jsem řešil to samé. Je jedno zda nainstalujete verzi 32 nebo 64 bit. Licenční klíč platí pro obě.
Ale aktivní může být pochopitelně jen jedna v danou chvíli :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]