Nejste přihlášen/a.
Router TP-LINK nelze konfigurovat. Po rezetu se nemohu dostat do nastavení. Po zadání "http://tplinklogin.net/"nebo 192.168.1.1 (192.168.0.1) se po chvíli hláška "Vypršel čas spojení". Protože to trvá již několik dní (nemohu se připojit) napadají mne všeliké myšlenky. Jestli se mi do routeru někdo "nenaboural"nebo mi snad něco na stránky TP-Linku blokuje? Také může být porucha někde na síti?
Dík, to jsem (patrně) potřeboval. Chybu jsem asi udělal v rezetu. Budu si s tím "hrát" o víkenkdu
Našel jsem disketu k TP-L a s její pomocí, po rezetu, jsem nastavil jména a hesla. Vše je v pořádku až na to, že mne to stejně nepustí na stránku 192.168.0.1 ; budu muset najít "brzdu". Zatím to asi nepotřebuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.