Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účet od microsoftu?

Od: jarojetu® odpovědí: 2 změna:

Chtěla jsem najít podporu ale vyžaduje se ode mne registraci u Mocrosoftu udělat si účet, a heslo. Prosím co to obnáší založit si účet Microsoft. nebude nějak otravovat a tak.. Je pravda, že mám poštu, meily a tak, ale co to vlastně na mne požaduje? Musí to být? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Otravovat nebude. Je to výhodné v tom, že máte například přístup k aplikacím z každého svého zařízení (PC, tablet, mobil) jako jsou maily, stránky, synchronizaci souborů a podobně... Být to nemusí.

iz*
hodnocení

0x

Podporu k čemu?

Microsoft Vás s největší pravděpodobností otravovat nebude. Ale pokud chcete mít úplnou jistotu, zřiďte si pro tento účel "jednorázovou adresu", kterou po potvrzení registračního kódu zase zrušíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]