Nejste přihlášen/a.
Hledám OCR program /službu/applet (pokud možno offline - javasrćriptově ,nikoli online- nechci nic nikam odesílat), který by dokázal naprosto kvalitně provádět OCR. Samozřejmě programy se pletou..., takže s možností "chytrého učení", tedy pokud nějaké znak opravím, tak, aby si to systém uvědomil, případně, aby ukázal které skupiny znaků identifikoval jako jeden znak, příjemné rozhraní (práce přímo v obrázku, případně aby šlo hned ukázat do obrázku, co špatně program identifikoval), možnost říct třeba, že používám monospace písmo.
Další věc: rozpoznávání bez ohledu na jazyk (nesmyslná sekvence znaků). Dále, ale to už mě ani tak nezajímá nutně, podpora češtiny a hintování codepage/použité množiny znaků
PS: Zkoušel jsem tessarect, newocr.com/... a antimatter15.com/... , všechny pohořely
JENOM pro pobavení, ale co mě dožralo: když samá služba na stejný vstup vytvořila různý výstup:
což mě navádí, na myšlenku, aby program uměl u znaku "pravděpodobnostní detekci", tedy, když třeba daný znak by odpovídal více znakům,,, abych měl možnost to ovlivnit. A samozřejmě jen pro konkrétní skenovaný znak izolovaně nebo i s ohledem na stejné odhady v textu i jinde
Zdravím,
zkuste tohle - není to zrovna nejlevnější, ale pokud je to vylepšené to, co jsem si kdysi (před cca 10 lety) zkoušel (měl jsem cracklou verzi staženou z netu), tak to za ty peníze stojí, pokud pro to máte využití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.