Nejste přihlášen/a.
.. při zadání Update Windows 7 se se mi v současné době pořád "vyhledávají" nové aktualizace, ale to je tak vše co to "dělá". Je možné, že je někde brzda?
"Počtěte info a řešení v tomto TÉMATU." ... ano, skutečně jsem to přehlédl, i když spíše jsem to nehledal. Odkaz je živý a jako info dostatečný. Přesto moje otázka zněla trochu jinak: "Kde je brzda"; to odkaz, dle mého soudu, jednoznačně neřeší. Z dosud diskutovaného jsem usoudil, že moje otázka přesahuje rámec této (i jakékoli jiné) diskuze. Je to problém ctěného Mikrosoftu a jak jsem se dozvěděl, ten se nenechá touto podřadnou otázkou "obtěžovat". Při zadávání problému jsem nějak přehlédl, že jenom předmět otázky by měl být jasný a stručný.Proto doplňuji. Aktualizace na PC (si myslím) mi běží na pozadí. Protože jsem právě po pěti (5) dnech! dokončil instalaci windows10 na notebooku (nová, čistá, instalace W-7) a teprve, když jsem se všiml, že vše vězí v neúspěšné instalaci aktualizací nainstalovaného W-7, tak mi napadlo, jak asi vypadá moje PC co do aktualizace OS (W-7). S hrůzou jsem zjistil, že patrně "důležité záplaty" nejsou k dispozici. A protože datum poslední instalace 6.10.2016 ...
aktualizuj když potřebuješ
no tak to buď nech jet nebo to ručně stopni, potřebuješ aktualizovat Wokna.
Že se "vyhledávají" to píše i když si windows ujasňují které aktualizace mají stáhnout a které přeskočit. Když je to za dlouhou dobu, může to trvat hodně dlouho. Mně se to projevovalo i zvýšením vytížení procesoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.