Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdroj a agresivní otáčky

Od: pavelsiller odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problém s mým zdrojem Seasonic S12 II Bronze 620W. Když zatížím zdroj více jak na polovinu tak zdroj má stašně agresivní otáčky a větráky jedou na plno i když nemusí. Tento problém jsem objevil až teď při koupi nové herní grafiky R9 380 4gb. Předtím jsem měl grafiku HD5770 1GB a problém jsem neměl.
Je to důvod na reklamaci?

děkuji za odpoveď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se točí neregulovaný větrák grafiky. Lze jej regulovat v ovladači (Catalyst), nebo jinými programy..

pavelsiller
hodnocení

Netočí se Grafika, v afterburneru jsem se díval a točí se na 800otáček takže to není GPU :)

111®
hodnocení

0x

otázka je, nemá ta nová grafika větší nároky na zdroj? řešení typu odpojit větrák když mi hučí je možné, nicméně mohlo by byýt destruktivní pro zdroj. Ale jedno řešení by se snad dalo zkusit. !Odpojit od zásuvky, kuchnout zdroj, tan zbavit prachu, zase složit zakrytovat! zapnout

hodnocení

0x
Je počítač čistý-není ve zdroji vrstva prachu? Jede opravdu naplno - není pouze hlučnější ventilátor, který chce po čase vyměnit? S12 II na ventilátory trpí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]