Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím, jak mám otevřít soubor v ParaView? Když dám open-file, nic se nestane, jen zešedne tlačíko open-file. Dřív jsem na levé straně měla lištu, ale ta také zmizela. Data, která mi včera otevřít šla dneska nejdou. Děkuji
Dobrý den, poradím jen obecně (nemám tento program). Já bych program odinstaloval, potom pročistil registr OS za pomocí CCleaneru a provedl novou instalaci programu. Po instalaci programu bych si prošel jeho nastavení, nastavil a pokud je tam možnost aktualizací, tak bych je zakázal (abych nebyl takto překvapován jiným chováním programu). Ovšem, možná by pomohlo i Obnovení systému. Zdravím!
Hm, tak to bude horší, protože nemohu nic vyzkoušet. Možná rozdíl ve velikosti souborů (a ta je v nastavení programu omezena). Poškozené soubory to nebudou, když jinde (někomu jinému) fungují.
Kdyby to byly soubory určené jen pro čtení, tak by je program měl otevřít (ale needitoval by je). No, pokud to dříve fungovalo (po instalaci programu) a nyní ne, tak bych začal znovu (viz návrh přeinstalace).
Doufám, že tento program je buď freeware nebo máte plnou verzi (nikoliv jen DEMO nebo TRIAL).
Nemáte zač. Ano, mohlo by to být tím, že hodně velký soubor program odmítá načíst (potom se podívat na to omezení paměti programu, pokud je tato možnost v jeho nastavení). Také bych zkusil restart PC (tím se vyčistí RAM), potom spustit pouze tento program (aby se RAM nezatěžovala) a třeba se i větší soubor načte. Ovšem, je to asi jen spekulace.
Spíš dělám něco špatně v ovládání, jiná data mi otevřít jdou a ta data, která mi otevřít nejdou, šly někomu jinému bez problému. Mně to nejde otevřít na pevném pc ani na notebooku.
Ten soubor, co mi nejde je o dost větší než ten, co jde, asi to bude tím. Děkuji
Dobrý den, tak, ještě něco k problému. Ta ztracená boční lišta by se mohla obnovit tak, že si v horním menu klepnete na View a tam by mohla být nabídka zobrazování lišt - a Vy si tam zatrhnete Sidebar. Nebo může být nabídka lišt i přes klepnutí pravým "myšítkem" do horního volného prostoru a ukáže se podmenu. A pokud se tlačítko po výběru souboru k otevření zneaktivní, tak možná jen program velký soubor déle načítá, ale Vám se zdá, že nefunguje - dejte mu více času a třeba otevře soubor později. Tolik ještě nápady. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.