Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit, jaký program si mám nainstalovat, aby mi na počítači šel prohlížet flash disk. Máme doma windows 98 a bohužel - i když flash disk připojím, nikde se mi nezobrazí, že byl nalezen nový hardware. Předem dík za vaše rady. Es.
Windows 98 nema defaultne ovladace na USB flash disky, musi se dotatecne nainstalovat...
windows 98 ma dve edice, ale nenapsala jste jakou mate vy, tak zde mate oba...
Windows 98 FE technical-assistance.co.u/...
Windows 98 SE technical-assistance.co.u/...
Některé Flash disky vyžadují Windows2000(dále win2k) nebo vyšší. Windows 98(hlavně FE(ta první 98)) nejsou moc podporovaný. Většina starších flashdisků mývá instalační CD s ovladači. Nebo také mužete zkusit strčit instalační CD(či diskety), ale tam asi ovladač nenajdete. Prostě podpora ovladačů ve Windows 98 oproti Win2k je Velmi SLABÁ.
doplněno 20.11.08 13:19:Samozřejmě že i nové flashdisky většinou mývají instalační CD, hlavně od Transcent
Jak už tu bylo zmíněno Windows 98 je ve dvou verzích a to Windows 98 a Windows 98 SE. V prvním případě se jedná o naprosto mrtvý operační systém (nemá cenu něco řešit) V tom druhém případě můžeš zkusit stáhnout Neoficiální Service Pack pro Windows 98 SE (Microsoft již Windows 98 nepodporuje), který obsahuje lepší podporu WDM a USB zařízení a podporu General USB Mass Storage Device.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.