Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s tiskárnou Canon Pixma

Od: ellie* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,
vlastním tiskárnu Canon Pixma MG2555 a včera, když jsem ji chtěla použít na novém PC (Windows 10), vyskytl se problém.
Pokaždé, když si chci něco vytisknout, zobrazí se mi toto upozornění a tisk nefunguje. (viz obrázek.)
Zkoušela jsem přeinstalovat ovladače (mám stažené ovladače pro tiskárnu MG2550, ale dočetla jsem se, že fungují i na tento typ), ale nezabralo to.
Neví někdo, co s tím? Díky za každou radu.

Problém s tiskárnou Canon Pixma

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to o ničem nevypovídá

ellie*
hodnocení

Nevím, jak lépe to popsat, jelikož se víc nestane. Pouze se otevře tabulka s akcemi tiskárny a nic víc se neděje.

111®

ovladače jsou pro tiskárnu nainstalovány? měnil se WIN systém že.. chodilo to někdy s WIN 10?

ellie*
hodnocení

Jak tam píšu, ovladače jsem několikrát přeinstalovala. Na minulém počítači mi to v pohodě šlapalo i na Win 10..

111®

coříká správce zařízení kdyyž tamkouknete na tiskárnu, jak je to připojeno kabel nabo to má wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]