Nejste přihlášen/a.
Jak stáhnout do počítače pořad " na moll " z ivysílání čt?
Nejdříve výtka. Je lepší nejdříve hledat.
A k těm dvěma pánům. Když nic nevím, neradim. A nejspíš špatně.
Zkuste nastudovat toto.
Podle Vás je korektní radit, jak stáhnout pořad, který ČT nabízí pouze ke sledování online?
Podle mne porušujete ! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
A porušování zdejších pravidel je podle vás také v pořádku? Podle mne ne.
... tak za prvé: ... čt platím ze svých poplatků, takže tento pořad je i zčásti můj ...
... za druhé: ... těm zlodějům z OSA se platí poplatky iz prázdných nosičů> takže máme předplaceno ...
... za třetí: ... ano, je to morální, okrást zloděje není nic proti svědomí ...
... pomocí programu FRD lze toto a jiné videa i z YouTube stáhnout> stačí kliknout na "sdílet" a zkopírovat link, o zbytek se již FRD postará ...
... miluju kecy typu " je to trestné">>> trestný je platit poplatek OSA z prázdného nosiče> tudíž prosím moralisty: vyřešte tuto nepravost, tam se angažujte a až potom na obyčejných lidech, do tý doby mlčte!
kecy, ivysílání jde stáhnout, jen pro pro BFU je to dost složité, eg příkazová řádka involved.
stačí si v konzoli najít link podobný tomuto (neprve přepnout na požadovené rozlišení)
(tento linknebude fungovat jiným lidem nejspíš kvůli session))
80.188.78.172/...
pak si s tím můžeš dělat co chceš, stáhnout přes ffmpeg -i "url výše"... nebo otevřít v vlc...
Morální poznámky jsou na nic, protože se to stahuje naprosto identickým způsobem, takže není žádný rozdíl v tom, zda mám okénko v browseru nebo to stahuje rtmpdump/vlc/ffmpeg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.