Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout do počítače pořad?

Od: jirinaaa® odpovědí: 13 změna:

Jak stáhnout do počítače pořad " na moll " z ivysílání čt?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skvěle na Ivysílaní ČT funguje FreeRapid (doporučovaný pro Uloz.to)

televize
hodnocení

1x

Nejdříve výtka. Je lepší nejdříve hledat.

A k těm dvěma pánům. Když nic nevím, neradim. A nejspíš špatně.

Zkuste nastudovat toto.

poradte.cz/...

iz*

Podle Vás je korektní radit, jak stáhnout pořad, který ČT nabízí pouze ke sledování online?

Podle mne porušujete ! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

doplněno 22.01.17 22:39:

A porušování zdejších pravidel je podle vás také v pořádku? Podle mne ne.

mcmerkurion*

... tak za prvé: ... čt platím ze svých poplatků, takže tento pořad je i zčásti můj ...

... za druhé: ... těm zlodějům z OSA se platí poplatky iz prázdných nosičů> takže máme předplaceno ...

... za třetí: ... ano, je to morální, okrást zloděje není nic proti svědomí ...

televize

O tom rozhoduje soud a né nějaký moralista či moralistka. Navíc archiv ČT není online a ještě k tomu se nejedná, alespoň podle požadavku tazatele, o šíření autorského díla, ale o vlastní potřebu.

Je tady pár loginů, kteří prdlajs vědí, ale mají nutkavou potřebu se ve všem šťourat.

lsp7*
hodnocení

1x

Používám ke spokojenosti AshampooSnap,přívětivý,v češtině,klidně stačí starší verze např.5.

mcmerkurion*
hodnocení

1x

... pomocí programu FRD lze toto a jiné videa i z YouTube stáhnout> stačí kliknout na "sdílet" a zkopírovat link, o zbytek se již FRD postará ...

... miluju kecy typu " je to trestné">>> trestný je platit poplatek OSA z prázdného nosiče> tudíž prosím moralisty: vyřešte tuto nepravost, tam se angažujte a až potom na obyčejných lidech, do tý doby mlčte!

hodnocení

0x

z i vysilani čt nejde stahovat jde se jen dívat online

rqwope*
hodnocení

0x

Toto není z podstaty možné, protože online vysílání funguje na principu online - tedy chcete-li se dívat musíte být připojen na jejich server. Je to asi jako dotaz "jak si ponechat knihu zapůjčenou z knihovny" také to jde, ale není to standardní postup v souladu se systémem.

tomas11*
hodnocení

0x

No jestli jej potřebuješ tak nahrát třeba přes Bandicam nebo podobný program.

jarina

"stahovat" přes snímání obrazovky je prasárna... kromě nutnosti mít to zapnuté v realtime+ viditelně to navíc vytěžuje systém encodováním...

jarina
hodnocení

0x

kecy, ivysílání jde stáhnout, jen pro pro BFU je to dost složité, eg příkazová řádka involved.

stačí si v konzoli najít link podobný tomuto (neprve přepnout na požadovené rozlišení)

(tento linknebude fungovat jiným lidem nejspíš kvůli session))
80.188.78.172/...

pak si s tím můžeš dělat co chceš, stáhnout přes ffmpeg -i "url výše"... nebo otevřít v vlc...

doplněno 17.01.17 12:20:

Morální poznámky jsou na nic, protože se to stahuje naprosto identickým způsobem, takže není žádný rozdíl v tom, zda mám okénko v browseru nebo to stahuje rtmpdump/vlc/ffmpeg

vaclavh

já tam nikde takovýho nic nemohu nejít, to asi nefunguje !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]