Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , mohl by mi prosím někdo pomoct s převodem tohoto formátu ( VCD file) na normální fotku ( 99KS FOTEK),nějak se mi před lety podařílo uložit pro mně důležité foto v tomto formátu, ani nevím jak ---ZAPLATÍM . Jeden soubor vložen do přílohy.Děkuji moc Tom
0x
Jestli je to VideoCD, tak to je MPEG-1 352x288 pixelů. No potěš koště. To i slepec ti nakreslí ostřejší verzi těch fotek.
Kde je ten soubor, ať se na to můžeme podívat?
Převést to jde bez problémů, ale zrovna tenhle soubor je jen jedna z patnácti stránek s miniaturami obrázků. Všechny ty nejnovější soubory na ulož.to až po ITEM100 jsou ty tvoje?
doplněno 13.01.17 00:44:
Ve vnitřní poště máš vzkaz vč. odkazu, tak se na to mrkni, jestli je to ono. Víc s tím asi neudělám.
Děkuji moc , je tam pár starých fotek , které opravdu chybí a nemáme je, jsem rád alespon za toto. Já bych to nedal , ani náhodou. Co jsem dlužný?
Ještě jednou chci alespoň poděkovat, jsem rád že se najde někdo kdo pomůže, moc takových lidí už není.
Ostatní se jen posmívají a myslí si " to je asi debil "
Bohuže jsem ještě z té generace - kdy jsme neměli počítače ve škole.
Takže DĚKUJI uživateli scv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.