Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , mohl by mi prosím někdo pomoct s převodem tohoto formátu ( VCD file) na normální fotku ( 99KS FOTEK),nějak se mi před lety podařílo uložit pro mně důležité foto v tomto formátu, ani nevím jak ---ZAPLATÍM . Jeden soubor vložen do přílohy.Děkuji moc Tom
Jestli je to VideoCD, tak to je MPEG-1 352x288 pixelů. No potěš koště. To i slepec ti nakreslí ostřejší verzi těch fotek.
Kde je ten soubor, ať se na to můžeme podívat?
Převést to jde bez problémů, ale zrovna tenhle soubor je jen jedna z patnácti stránek s miniaturami obrázků. Všechny ty nejnovější soubory na ulož.to až po ITEM100 jsou ty tvoje?
Ve vnitřní poště máš vzkaz vč. odkazu, tak se na to mrkni, jestli je to ono. Víc s tím asi neudělám.
Děkuji moc , je tam pár starých fotek , které opravdu chybí a nemáme je, jsem rád alespon za toto. Já bych to nedal , ani náhodou. Co jsem dlužný?
Ještě jednou chci alespoň poděkovat, jsem rád že se najde někdo kdo pomůže, moc takových lidí už není.
Ostatní se jen posmívají a myslí si " to je asi debil "
Bohuže jsem ještě z té generace - kdy jsme neměli počítače ve škole.
Takže DĚKUJI uživateli scv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.