Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod formátu VCD file na fotku

Od: tom76* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den , mohl by mi prosím někdo pomoct s převodem tohoto formátu ( VCD file) na normální fotku ( 99KS FOTEK),nějak se mi před lety podařílo uložit pro mně důležité foto v tomto formátu, ani nevím jak ---ZAPLATÍM . Jeden soubor vložen do přílohy.Děkuji moc Tom

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to je? Video CD nebo virtualní cédéčko? Nechápu jak může někdo ukládat důležíté fotografie v nějakém jiném pofidérním souboru než tiff. Tady se radí zadarmo.

hodnocení

0x

solvusoft.com/...

online-convert.com/...

openthefile.net/...

V poslednom odkaze je aj popis a program na otváranie od výrobcu H+H.

ctenar*
hodnocení

0x

Jestli je to VideoCD, tak to je MPEG-1 352x288 pixelů. No potěš koště. To i slepec ti nakreslí ostřejší verzi těch fotek.

Kde je ten soubor, ať se na to můžeme podívat?

tom76*
Nejde vložit, můžeme na email tom.prade@sezmam.cz
Díky
ctenar*

Musíš to uložit někam jinam (leteckaposta.cz, uloz.to, ...) a sem poslat odkaz.

tom76*
hodnocení

ulozto.cz/...

dal jsem apon jeden soubor na zkoušku

¨děkuji

scv®

Převést to jde bez problémů, ale zrovna tenhle soubor je jen jedna z patnácti stránek s miniaturami obrázků. Všechny ty nejnovější soubory na ulož.to až po ITEM100 jsou ty tvoje?

doplněno 13.01.17 00:44:

Ve vnitřní poště máš vzkaz vč. odkazu, tak se na to mrkni, jestli je to ono. Víc s tím asi neudělám.

tom76*
12.01.17 23:03
Ano jsou
tom76*
Díky moc odpoledne vyzkouším a ozvu se, jsem v práci
tom76*
hodnocení

Děkuji moc , je tam pár starých fotek , které opravdu chybí a nemáme je, jsem rád alespon za toto. Já bych to nedal , ani náhodou. Co jsem dlužný?

tom76*
hodnocení

Ještě jednou chci alespoň poděkovat, jsem rád že se najde někdo kdo pomůže, moc takových lidí už není.

Ostatní se jen posmívají a myslí si " to je asi debil "

Bohuže jsem ještě z té generace - kdy jsme neměli počítače ve škole.

Takže DĚKUJI uživateli scv

ctenar*

Nejde mi to stáhnout. :( Ulozto hlásí neplatný odkaz. Adblock jsem měl vypnutý.

tom76*
Zkusím zítra už jsem v práci
jdukolem

V souboru o velikosti 350kB nebude 90 fotek.Zkus pohledat soubor AVSEQ01.DAT.

Převod formátu VCD file na fotku

Stáhnout to jde. Bez problémů.

Je v tom dvouvteřinový video a na jedný stránce je šest fotek. No fotek, rozmazaných prťavých obrázků, udělaných v Neru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]