Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virtualdub a ukladani mp4

Od: lonrx odpovědí: 3 změna:
Zdravim, chci si editovat herni videa z playstationu4, ktera jsou ve formatu mp4. Nejlepe mi vyhovuje program virtualdub, do nehoz jsem si pridal moznost prehravat mp4. Nedari se mi ale zprovoznit, abych editovana videa mohl i jako mp4 ukladat, stale to jde jen jako avi. Na netu jsem nasel navod ale je anglicky a tuto rec moc dobre neovladam a navic byl starsiho data a odkazy na soubory, ktere k tomu bylo potreba stahnout, jiz nebyly aktivni. Mohl by mi jekdo pomoci, jak ukladani mp4 do virtualdubu dodelat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, než Vám někdo odpoví přesně na dotaz, tak nabídnu jiné řešení. Nainstalujte si také program Format Factory (je zdarma a v češtině), ve kterém můžete již vytvořený video soubor překonvertovat do jiného výstupního formátu (a program toho umí i více). Možná to bude rychlejší řešení, než se potýkat s programem VirtualDub. Zdravím!

doplněno 11.01.17 15:10:

Format Factory umožňuje i jednoduchou editaci videa, tak by to tam šlo snad bez převodu v MP4.

lonrx
hodnocení

Diky za tip, vyzkousim, i kdyz bych radeji rozchodil ten virtualdub, abych nemusel prevadet mp4 na avi a pak zpet na mp4...

hodnocení

0x
Avidemux funguje stejně. Tazateli jde zřejmě o vystřižení nežádoucích částí bez encodování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma virtualdub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]