Zdravim, chci si editovat herni videa z playstationu4, ktera jsou ve formatu mp4. Nejlepe mi vyhovuje program virtualdub, do nehoz jsem si pridal moznost prehravat mp4. Nedari se mi ale zprovoznit, abych editovana videa mohl i jako mp4 ukladat, stale to jde jen jako avi. Na netu jsem nasel navod ale je anglicky a tuto rec moc dobre neovladam a navic byl starsiho data a odkazy na soubory, ktere k tomu bylo potreba stahnout, jiz nebyly aktivni. Mohl by mi jekdo pomoci, jak ukladani mp4 do virtualdubu dodelat?
Dobrý den, než Vám někdo odpoví přesně na dotaz, tak nabídnu jiné řešení. Nainstalujte si také program Format Factory (je zdarma a v češtině), ve kterém můžete již vytvořený video soubor překonvertovat do jiného výstupního formátu (a program toho umí i více). Možná to bude rychlejší řešení, než se potýkat s programem VirtualDub. Zdravím!
doplněno 11.01.17 15:10:
Format Factory umožňuje i jednoduchou editaci videa, tak by to tam šlo snad bez převodu v MP4.
lonrx
Diky za tip, vyzkousim, i kdyz bych radeji rozchodil ten virtualdub, abych nemusel prevadet mp4 na avi a pak zpet na mp4...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.