Nejste přihlášen/a.
Hezký den, před časem mi odešel modem, po koupi nvého mi nejde tiskárna Canon MG 4200 přes wifi, pouze přes kabel, ale musím přenášet tiskárnu kvuli místu... Nevíte někdo kde je zakopaný pes?Tiskárna se připojí k Wifi, ale pc ji nevidí. Díky za rady.
Tiskárnu jsem ještě skrze wifi nekonfiguroval, ale není problém ten, že získala z wifi modemu jinou IP adresu? Pak ji samozrejme PC nemuze videt. Nejrychlejsi reseni je změnit v pocitaci ve vlastnostech nainstalovane tiskárny v nastaveni portu jeji IP adresu. Nicmene tu musíte nejdříve zjistit v tiskarne - jestli to umoznuje. Mela by, kdyz ma display. Intuitivne se proklikat nekam do systemu, pripadne do sitoveho nastaveni a hledat nastaveni site, IP adresy, atd... kazda tiskarna to ma jinak.
Druhe reseni, trochu krkolomnejsi, nicmene blbuvzdorne, je nejdrive tiskarnu odinstalovat, restartovat a pote spustit instalacni setup znova. On si ji v siti najde. Nektere setupy bohuzel jsou schopny "instalovat" drivery a doprovodny software i desitky minut, proto ta rada c1. Tam je hotovo do 5min.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.