Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím, jak mám nastavit připojení usb na počítači? zobrazoval se mi zelený znak, a když jsem na něj ukázal- bylo tam bezpečně odebrat. děkuji!
Toto se týká pouze paměťových zařízení. Jiné periferie není třeba bezpečně odebírat, proto se nic takového ani nezobrazí. V každém případě toto se týká odpojování, ne připojování, asi by to chtělo trochu rozvinout, s čím konkrétně máte problém
Dobrý den, mělo by to fungovat tak, že po zasunutí zařízení do portu USB v PC se toto připojí. Přes ikonu, o které píšete, se zařízení odpojí od OS a vytáhnete ho z portu USB. A znovu ho připojíte zase opakovaným zasunutím. Zdravím!
Ono zřejmě jde o paměťové zařízení (viz další dotaz), ale tazatel nám patrně nic vysvětlovat nebude.
Nic se nemusí nastavovat; klikni na Tento počítač, tam najdeš to přidané USB zařízení, třeba ho otevřít a dále s ním pracovat. Tu ikonu použij před odpojením z PC, až klikneš na bezpečně odebrat, tak teprve vysunout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.