Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Ve Win7 se mi při ukládání souboru primárně nabízí umístění Knihovny - Dokumenty. Poradil by někdo, jak toto změnit, aby se nabízelo umístění počítač?
Dík za radu.
Dík ladinpraha, ale nejde mi o ukládání souborů ztahovaných z netu, ale o ukládání souborů vytvořených v PC. Např.: Vytvořím dokument ve WORDu, dám uložit a...teď bych potřeboval, aby mi to nabídlo jak píšu výše.
Je mi líto, ale nerozumíme si. Volba "Uložit jako" je určena na změnu formátu ukládaného dokumentu, případně na uložení změněného dokumentu při zachování původního. Ale stále - i pokud dám "Uložit jako" mi Win nabízí umístění "Knihovny - Dokumenty". A já bych potřeboval, aby nabízel složku "Počítač", kde bych viděl všechny disky a mohl zvolit další cestu k uložení. Snad jsem to popsal už lépe.
Umístění počítač se nastavit asi nedá, ale jiná složka na jiném disku nastavit lze. Např. kliknutím na vlastností složky c:\Users\...\Documents a změnit úložiště na kartě Umístění.
Díky za odpověď. Vím, že lze přemístit tyto složky (obrázky, dokumenty, hudba) kamkoli, ale to nechci. Mám svůj po léta používanýsystém ukládání souborů a bylo by pro mě nejpohodlnější a nejrychlejší vycházet při ukládání ze složky Počítač. Myslel jsem spíš, že by to vyřešil nějaký zásah do registrů.
Asi ani toto není to co by vám úplně vyhovovalo, ale částečné řešení by bylo v zatržení "Navigační podokno" z nabídky Uspořádat-> Rozložení, na dialogu ukládání. Zapamatuje si to i zbalení překážejících položek nad Počítač a na jednotlivé disky pak lze přistupovat rovnou z levého podokna jako v Průzkumníku.
Ale řeší, pokud nevadí jedno kliknutí navíc. Kliknutím na Počítač v navigačním podokně dostanete do hlavního okna to, co máte na druhém obrázku a pak pokračujete podle zvyku, nebo se můžete rozbalováním složek v levém podokně dostat do požadované složky přímo, nebo si častá umístění ukládání můžete přidat do Oblíbených dialogu a dostanete se k nim ještě rychleji, než proklikáváním z Počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.