Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím ,nevíte co s tím? Mám tiskárnu HPdeskjet940c, nyní jsem koupila nové tonery, ale přesto netiskne a stále bliká kontrolka, že chybí barva.Děkuji
A předtím už taky netiskla, nebo došel inkoust a nové kazety netisknou? Doporučuji jako ostatní vyčištění tiskových trysek.
XP: Start -> Nastavení -> tiskárny a faxy
7/8/Vista : Start -> zařízení a tiskárny ->
W10 : Start -> nastavení -> zařízení -> tiskárny a skenery
Zde kliknout na tiskárnu pravým tlačítkem, zvolit předvolby tisku a na záložce služby (či údržba) provést čištění a kalibraci viz obr.
Taktéž doporučuji přečíst příručku strana 25-32 Používání a údržba tiskových kazet. (je to sice pro tiskárnu 930c ale ta je stejná) -> 1url.cz/... (zkraceny URL odkaz vedouci k PDF českému manuálu)
PS: Už podle názvu to je inkoustová tiskárna a ta nikdy tonery používat nebude - tonery používají laserové tiskárny. Inkoustové tiskárny používají inkoustové kazety, neboli cartridge - neplést si to.
PSS: Dotaz na originální díl nebyl z důvodu "prověřenosti"obchodu či snad prázdné cartridge, ale z důvodu toho, že do jistých druhů tiskáren se musí vkládat originální díly. Většina obchodů prodávají ale levnější alternativy k originálům - aneb i ten váš 100% prověřený obchod vám mohl prodat alternativní cartridge. Nicméně musím přiznat, že s tímto jsem se setkal jen u laserových tiskáren.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.