Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový toner-netiskne

Od: giga odpovědí: 8 změna:

Zdravím, prosím ,nevíte co s tím? Mám tiskárnu HPdeskjet940c, nyní jsem koupila nové tonery, ale přesto netiskne a stále bliká kontrolka, že chybí barva.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Kopila jste originální náplně? Pokud ne, nemusí 100% fungovat.

asd1
hodnocení

0x

nemá záslepku větrání?

giga
hodnocení

záslepku na větrání nevím kde hledat o:)) v tiskárně? jinak proužek, který byl na toneru jsem sundala. A ano, objednávala jsem z netu, ale je to z ověřeného obchodu, nakupuji tam. Taky mne to ale napadlo, jestli není prázdná, ale zvážila jsem je a je težší, než původní...

hodnocení

0x
Zkuste vyčistit kontakty na tiskárně i toneru, někdy to pomůže...

hodnocení

0x

Na papírový kapesník trochu lihu (alpa, slivovice, deodorant) a jemně otřít trysky na cartridge, jestli nejsou přischnuté. Prohlédněte také, jestli jsou dobře zacvaknuté ve vozíku.

kb
hodnocení

0x

Dobrý den, zkoušela jste vyčistit tiskové hlavy pomocí čistících roztoků? Řeším podobné problémy při delší prodlevě mezi tisky a čistící roztoky zaberou téměř vždy *palec*

sakra :) jste mě zblbnul, že je to nový dotaz a přitom je to dotaz z roku 2017...

hodnocení

0x

A předtím už taky netiskla, nebo došel inkoust a nové kazety netisknou? Doporučuji jako ostatní vyčištění tiskových trysek.

XP: Start -> Nastavení -> tiskárny a faxy

7/8/Vista : Start -> zařízení a tiskárny ->

W10 : Start -> nastavení -> zařízení -> tiskárny a skenery

Zde kliknout na tiskárnu pravým tlačítkem, zvolit předvolby tisku a na záložce služby (či údržba) provést čištění a kalibraci viz obr.

Taktéž doporučuji přečíst příručku strana 25-32 Používání a údržba tiskových kazet. (je to sice pro tiskárnu 930c ale ta je stejná) -> 1url.cz/... (zkraceny URL odkaz vedouci k PDF českému manuálu)

PS: Už podle názvu to je inkoustová tiskárna a ta nikdy tonery používat nebude - tonery používají laserové tiskárny. Inkoustové tiskárny používají inkoustové kazety, neboli cartridge - neplést si to.

PSS: Dotaz na originální díl nebyl z důvodu "prověřenosti"obchodu či snad prázdné cartridge, ale z důvodu toho, že do jistých druhů tiskáren se musí vkládat originální díly. Většina obchodů prodávají ale levnější alternativy k originálům - aneb i ten váš 100% prověřený obchod vám mohl prodat alternativní cartridge. Nicméně musím přiznat, že s tímto jsem se setkal jen u laserových tiskáren.

Nový toner-netiskne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]