Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
1. Jak v tomto programu, zcenzuruji některé části videa? (patrně pomocí blur efektu a podobně)
2. Prý je více možností jak to provésti, je nějaká nejjednodušší?
3. Pokoušel jsem o cenzurování v programu SensArea, ale bohužel mi pořád padá.
4. Snažil jsem se tvořit cenzuru dle tohoto videa, avšak anglicky vůbec nerozumím a některé postupy tam jsou velice rychlé a nepostřehnutelné. pokud je to ten nejjednodušší způsob cenzury prosím o nějaký slušný návod, překlad videonávod pro nooby jako jsem já.
Škoda, že není v češtině jako ten photoshop.
V návodu jsem došel pouze na tyto kroky.
1. vytvoření kompozice
2. Layer> new> null objects
3. Layer> new> adjustment Layer
A dál už tomu bohužel nerozumím. Je tam nějaké trackování jenže nevím na kterém to mám trackovat zda na tom null objects nebo adjustment layer nebo přímo na tom základním videu atd atd.
Video má jen necelých 5 minut tak to asi musí být ten nejjednodušší způsob?
Nebo ještě toto video tam je také popisován způsob avšak tam sjem tomu návodu neporozuměl vůbec.
U druhého videa zkopíroval vrstvu, v nastavení vrstvy (adjust) udělal výběr tváře, funkce tracker slouží k tomu, aby výběr "šel" s tváří, blur je rozmazání výběru.
Takže je to tedy něco na tom způsobu jako u photoshopu? Že si udělám vrstvy, které si mohu různě zapínat vypínat, prolínat, nahrazovat textem, obrázky, blur, pixelizaci atd?
Tedy dle toho druhého videa je to ten nejjednodušší způsob? Někde na youtube sice byl návod v češtině, ale tam šlo jen o přestavení těch efektů co který dělá jenže jen na obrázku a stejně jen na celém nikdy ne jen na nějaké části.
A už jsem v koncích. Označím si co chci zakrýt. Nastavím kam až to chci mít. Dám zobrazit tracker, ale nechce se mi zapnouti ta analýza a tracker motion nebo jak to tam(viz video mého postupu). Prostě už nerozumím dalšímu kroku, nedaří se mi ho dle toho instruktážního videa uspěšně zopakovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.