Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v emailu na seznamu mi nefunguje automatické potvrzení o přečtení zprávy. Nevíte někdo, jak to nastavit? V nastavení mám zadáno, že chci zasílat potvrzení o přečtení automaticky, ale to nefunguje. V čem by mohl být problém? Díky za odpovědi.
V emailu klikněte na nastavení→ čtení zpráv a v potvrzení o přečtení zaškrtněte automaticky. Nastavení je vpravo nahoře vedle vaší adresy.
O tomhle nastavení vím, nastaveno mám tak, jak píšete, ale pokud píšu někomu mail, můsím i přes toto nastavení ručně doplnit, že chci zaslat potvrzení o přečtení. Nevím, čím to může být, ale jinak mi to v mailu nefunguje.
Popravdě, já tu funkci nepoužívám. Ale zkusil bych to nezaškrtnout, jak to děláte u každého mailu, vycházejíc z toho, že to tam je nastaveno natrvalo. To okénko zaškrtnutí zkrátka ignorovat.
Nebo se obrátit přímo na seznam.cz a dotázat se. Nicméně se domnívám, že pokud mě pošlete mail se žádostí o potvrzení přečtení, tak já bych to musel odsouhlasit. Jinak se to nedozvíte. Třeba bude někdo vědět víc.
Gamapolis, to okénko "automaticky" se nevztahuje k odesílaným zprávám, ale k přijatým.
Pokud je tazatel zaškrtne, bude Seznam automaticky zasílat oznámení o přečtení zpráv všem odesilatelům, kteří o to požádají. (Doporučuji odškrtnout a vybrat "až to povolím" nebo ještě lépe zrušit úplně.)
K dotazu:
Pokud vím, nelze toto nastavit automaticky, u každé zprávy musíte zaškrtnout zvlášť. Podle mne toto nastavení vychází z předpokladu, že většina uživatelů u většiny zpráv potvrzení nepotřebuje (nevyžaduje).
Zajímala jsem se o to, protože nemám ráda, když za mne někdo (poskytovatel některé služby) nebo něco (některý program) odesílá něco bez mé předchozí kontroly, bez mého odsouhlasení nebo dokonce vědomí. Konkrétně u Seznamu mám pocit, že to tam měl nebo má přednastaveno na "automaticky". [Ani já tuto možnost nepoužívám.]
Žádost o potvrzení si musí vyžádat odesilatel. Pokud tak neučiní, nic se neposílá.
Jedna věc je, že chcete to potvrzení, druhá věc, že příjemce jej nemusí odeslat.
Ve výchozím se stavu se totiž poštovní klienti dotazují, že odesilatel požádal o potvrzení o přečtení a zda se má odeslat či nikoliv. Osobně takové potvrzení vždy zamítám. Je to zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.