Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce se spustit

Od: jirenak* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den ! Zakoupil jsem si nové pc a po zapojení se nechce zapnout monitor. Je možné,že by přímo v bedně nebyly zapojené kabely od výrobce?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V jaké bedně, jaký PC, jaké kabely? Každý monitor má vlastní vypínač ON/OFF a každý se připojuje konektorem, nezkroutí se kabely v bedně. Typ nebo fotku.

ctenar*
hodnocení

0x

Svítí nějaké světýlko (dioda) na monitoru? Zmáčknul jsi na monitoru zapínací tlačítko? Je připojen do zásuvky?

jirenak*
Na starem pocitaci monitor funguje bez problemu ale jak ho zapojim do noveho tak nic. Spis si myslim,ze uvnitr pocitace nebude neco zapojeneho. V navodu jsou sice obrazky co se ma kde zapojit ale je to v anglictine. Schvalne jsem odkryl bocni kryt a spoustu kabelu tam jsou nezapojene. Ale kdyz je to zcela novy pocitac tak to by melo byt uz vsechno zapojene nebo ne? Je to znacka Barbone.
ctenar*

Jestli PC po zapnutí vrčí a vypadá to, že funguje, tak by měl i zobrazovat na monitoru.Grafická karta je zastrčena přímo do základní desky, jestli už není integrovaná přímo na desce.

Napadá mě, jestli třeba nepřipojuješ VGA monitor a graf.karta neposílá standardně na svůj DVI výstup a není tedy nutné nejdříve změnit někde nastavení. To bude napsáno v manuálu.

doplněno 04.01.17 03:51:

Který Barbone máš, případně jaký monitor (model, nebo jestli rozeznáš VGA od DVI konektoru) připojuješ?

rv*

Když tomu nerozumíš, tak aspoň podrobně popiš, jak to zapínáš, jestli se někde něco děje při zapnutí - světýlko, zvuk, pohyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]