Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zná někdo tyto staré hry?

Od: charliebad* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

sháním hru, hrál jsem ji v roce cca 2002 ale přesně nevím. Byla to hra, kde se něco sbíralo, byla tam žlutá larva a za tu se hrálo, mohla sebrat bonus a skákat na takovém odpichovátku, víc si nevzpomenu, ale hra byla úžasná. A pak ještě jedna, tam si rok nedokážu tipnout, ale hrálo se to ve vesmíru, v pozadí byly hvězdy na černém nebi, chodilo se s panáčkem a skákalo se s ním, pořád mám v hlavě název spaceman ale to mi nic z té doby nenašlo, nic co by odpovídalo. Poradí někdo?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

zeptám se:

U té hry se žlutou larvou -> uměla ta larva střílet, nebo kosila někoho/něco zbraní (jaký typ)? Jak vypadali nepřátelé (byli to mravenci, mouchy, vosy...)? Měnily se levely/úrovně "vzhledem"? (džungle, podmořský svět, zasněžená pláň atp.?) Nevzpomenete si na něco z toho?

U té druhé hry -> Koho panáček likvidoval (roboty, alieny, lidi...) a čím (mečem, pistolkou...)? A ještě, letopočtem to sahá asi kam, také rok cca až 2005, čili takové retro?

Díky za info.

charliebad*
hodnocení

Myslím, že ta larva někoho kosila. Prostředí bylo takové, že to nebyla příroda, spíš si vybavím, že to byly nějaké cihly a že to šlo i z kopce. Larva střílela nepřátele, ale netuším, co byly zač. Levely se podle mě vzhledem moc neměnily.

A panáček myslím nikoho nelikvidoval, myslím, že jen jakoby skákal na takové ,,obdélníky´´ a snažil se dostat co nejdál. A ano je to retro, klidně tipnu i rok 2000 cca.

figurek*
hodnocení

0x

první hru neznám, ale druhou ano. Jmenovala se Captain Comic.

en.wikipedia.org/...

wehappyfew*
hodnocení

0x

charliebad*
hodnocení

Děkuji za toho Captain comic :) A ta druhá nakonec byla Commander Keen :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]