Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
sháním hru, hrál jsem ji v roce cca 2002 ale přesně nevím. Byla to hra, kde se něco sbíralo, byla tam žlutá larva a za tu se hrálo, mohla sebrat bonus a skákat na takovém odpichovátku, víc si nevzpomenu, ale hra byla úžasná. A pak ještě jedna, tam si rok nedokážu tipnout, ale hrálo se to ve vesmíru, v pozadí byly hvězdy na černém nebi, chodilo se s panáčkem a skákalo se s ním, pořád mám v hlavě název spaceman ale to mi nic z té doby nenašlo, nic co by odpovídalo. Poradí někdo?
Děkuji
Zdravím,
zeptám se:
U té hry se žlutou larvou -> uměla ta larva střílet, nebo kosila někoho/něco zbraní (jaký typ)? Jak vypadali nepřátelé (byli to mravenci, mouchy, vosy...)? Měnily se levely/úrovně "vzhledem"? (džungle, podmořský svět, zasněžená pláň atp.?) Nevzpomenete si na něco z toho?
U té druhé hry -> Koho panáček likvidoval (roboty, alieny, lidi...) a čím (mečem, pistolkou...)? A ještě, letopočtem to sahá asi kam, také rok cca až 2005, čili takové retro?
Díky za info.
Myslím, že ta larva někoho kosila. Prostředí bylo takové, že to nebyla příroda, spíš si vybavím, že to byly nějaké cihly a že to šlo i z kopce. Larva střílela nepřátele, ale netuším, co byly zač. Levely se podle mě vzhledem moc neměnily.
A panáček myslím nikoho nelikvidoval, myslím, že jen jakoby skákal na takové ,,obdélníky´´ a snažil se dostat co nejdál. A ano je to retro, klidně tipnu i rok 2000 cca.
U té první gamesy zkusím:
Alien Hominid (2004)
Hoppin Mad (1988)
Snake Rattle n Ro/...
Liero (1998)
Snails (2002)
Super Worms (2001) (závodní hra)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.