Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe flasch player

Od: jarojetu® odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, mám W 10, normálně jsem hrála hry online ,ale nyní se nedostanu na žádné hry nejde to spustit, vyžaduje to aktualizaci adobe flasch. Měla jsem verzi 23 ppapi, odinstalovala ji a nainstalovala flasch 24.0.0 186 asi nová verze, filmy jdou spustit ¨, ale hry opět nejdou, poraďte mi prosím.- Mám W 10 32 bitů. děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

idefix80*
hodnocení

0x

Vraťte se k původní verzi. Můžete k tomu učelu využít také Nástroj obnovení systému.

servispckupka.cz/...

hodnocení

0x

Zkusil bych jiný prohlížeč. Když píšete o windows 10, tak nejpíše nyní využíváte EDGE (tmavě modré E). V základu máte i Internet Explorer (světlé E se svatozáří) , tak vyzkoušejte jej. Nebo jste si možná už s nějakou aplikací už doinstalovala i Google Chrome (barevné kolečko).

Podle výsledku by se vidělo, co dál. Možná bych zkusil stáhnout znova instalátor adobe flash playeru a vyzkoušel instalaci znova - většinou sám vyhledá staré verze a doporučí odinstalaci. -> get.adobe.com/...

Promazat nastavení a cache adobe flashe -> ovládací panely -> flash

Adobe flasch player
Adobe flasch player #2
hodnocení

zdravím. tak dlouho jsem u toho seděla, až jsem na to přišla, já jsem sice několikrát stáhla ten flasch adobe, ale on se jen uložil a niv nepracoval, ale teď jsem nechala zaškrtnuté políčko i na ten google chrome stahlo se to, a mám teď iprohlížeče 2, nevadí to? Zatím jsem zkoušela hry a jdou, filmy také, ale u té opery mám adcblok a u chromu nevím kde ho najít, tak je to zase samá reklama. Ještě se chci optat, kde najdu toho správce adobe, a musím to teď smazávat, když to jde? nechci se zase do toho vrtat, již mám dost. A když dám teď smazat vše, nebudu zase tam kde jsem byla na začátku? Prostě nejsem profik, přes počítače. Děkuji, Vám moc děkuji, je to fajn tento web, kde si lidé pomáhají radou. Ještě jsem včera najela na nějaké VLC ale není aktivované, jenom sídlí v položce stažené soubory. Na co to je? je to taková pruhovaná jako čepka.. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]