Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhle nejde tisk v Zoner - hláška low memory

Od: jarina odpovědí: 1 změna:

Pomoc, nejde mi najednou tisknout v Zoner photo Studio 17 . Dřív to šlo a žádné změny jsem nedělal. Nevím čím to je. Prostě v tiskovém dialogu po stiknutí OK se ukáže hláška s červeným křížkem "Operation Failed Due to low memory.".
Nevím jakou paměti tím myslí, protože z 16 GB RAM mám 13GB volných (dokonce tím myslím úplně Free).Obraz který tisknu má 3.6MP po zmenšení, předtím měl 8 MP, což normálně není pro tu tiskárnu problém. V malování to jde.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Nejrychlejší bude v Nápověda - kontaktovat technickou podporu. Popište problém, e-mail, tel. č. (nepovinné), odeslat. Určitě poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]