Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - funkční aplikace na poznámky

Od: jarina odpovědí: 6 změna:

doporučíte někdo vhodnou funkční aplikaci na poznámky? (pokud možno včetně url, kde instalační soubor stáhnu, nepoužívám internet v mobilu)

Nechci nesmysl typu evernote, nechápu proč na psaní poznámek vyžaduje email a dokoce i připojení k internetu..

android je v tomhle nějak zaostalý, na nokii jsem měl aplikaci poznámky, která fungovala přesně jak jsem chtěl: po spuštění jsem tam měl seznam poznámek. Nebyla třeba žádná registrace nebo připojení.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

když potřebuju, tak používám normální android kalendář nebo budík.

karlisek*
hodnocení

1x

já používám Google Keep. Co se mi na něm líbí:

- má kromě moblní verzi i verzi pro PC (případně dobrou webouvou stráku z PC)

- dobře se mi integruje s ostatními službami google (zejména gmail, google dokumeny, sdílení s jinými uživateli)

- má funkce připomenutí poznámky nejenom v určitý čas ale i podle místa kam přijdu

- umožňuje mi třídit poznámky pomocí štítků a barev

- snadno se z ní tvoří poznámky v mobilu (přímo z foťáku, psaní rukou/perem, hlasová poznámka, seznam, klasická poznámka ..)

- má slušný widget pro mobil

- přijde mi jednoduší a přehlednější než třeba OneNote nebo EverNote (které jsou na můj vkus moc robusní) ... nicméně asi je dobré vyzkoušet více nástrojů a vybrat si ten, který Vám bude vyhovovat :)

Souhlasím s Google Keep, jako většina aplikací od google je velmi praktická a jednoduchá na užívání, přitom toho umí celkom hodně.

btw používat mobil bez aspoň občasného připojení k internetu mi připadá docela omezující.

hodnocení

0x
Kupodivu google keep je jedna z mála nezkryplených aplikací přímo od googlu. Rozhodně vyzkoušej. S ženou synchronizuju některé poznámky. Super je možnost vytvořit třeba seznam na cestování a pak jednoduše zafajfkovat hotové položky. Zy se seskupí bokem, takže seznam je stále přehledný a lze ho použít i na cestu zpět...
Taky nechápu proč android nedokáže to co každý úplně triviální Java mobil s kalendářem .. v nastavený den v nastavenou hodinu zapískat a připomenut jeden řádek textu. Proč na to musí mít externí aplikaci která poběží celé dny na pozadí užírá paměť a baterku, svévolně se synchronizuje s nějakým cloudem přes placená data a neustálými aktualizacemi postupně narůstá do velikosti desítek mega.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]