Nejste přihlášen/a.
doporučíte někdo vhodnou funkční aplikaci na poznámky? (pokud možno včetně url, kde instalační soubor stáhnu, nepoužívám internet v mobilu)
Nechci nesmysl typu evernote, nechápu proč na psaní poznámek vyžaduje email a dokoce i připojení k internetu..
android je v tomhle nějak zaostalý, na nokii jsem měl aplikaci poznámky, která fungovala přesně jak jsem chtěl: po spuštění jsem tam měl seznam poznámek. Nebyla třeba žádná registrace nebo připojení.
já používám Google Keep. Co se mi na něm líbí:
- má kromě moblní verzi i verzi pro PC (případně dobrou webouvou stráku z PC)
- dobře se mi integruje s ostatními službami google (zejména gmail, google dokumeny, sdílení s jinými uživateli)
- má funkce připomenutí poznámky nejenom v určitý čas ale i podle místa kam přijdu
- umožňuje mi třídit poznámky pomocí štítků a barev
- snadno se z ní tvoří poznámky v mobilu (přímo z foťáku, psaní rukou/perem, hlasová poznámka, seznam, klasická poznámka ..)
- má slušný widget pro mobil
- přijde mi jednoduší a přehlednější než třeba OneNote nebo EverNote (které jsou na můj vkus moc robusní) ... nicméně asi je dobré vyzkoušet více nástrojů a vybrat si ten, který Vám bude vyhovovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.