Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mafia 2 2.7 Ghz

Od: gs odpovědí: 2 změna:

Pro hru mafia 2 se uvá3.0Ghz s jedním jádrem nebo processor 2.4 Ghz se 4 jádry.Spustím hru na 2-jádrovém procesoru 2.7 Ghz?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x
Ahoj,
frekvence o procesoru říká jen opravdu málo. Ten 13 let starý procesor na 3GHz je slabší než dnešní procesory na 1.5GHz
Každopádně na Mafii 2 by to mělo v klidu stačit.

hodnocení

0x

Hele kdysi jsem zkoušel, na čem tato hra jde ještě hratelně rozet, ale vyšší frekvence opravdu nutně neznamná že je procesor lepší něj nějaký jiný s nižší frekvencí... Jinak co se týče mých testů jsem zkoušel rozjet na dostačující grafice společně s pentiem 4 HT při 3Ghz (sc 775) na 2GB RAM, a opravdu to nejelo moc dobře, poté jsem celý test opakoval se stejnou RAM a grafikou, akorát jsem procesor (i s deskou pochopitelně) vyměnil za AMD Athlon II X2 250 (3Ghz dvojjádro, AM3) A hra jela krásně na nějakých 70FPS, Grafiku mám Radeon R7 250, a hra jede neprosto bezproblémově..

Tím chci říct, že pokud máš aspoň 2GB RAM, a nemáš zasviněnej systém + Máš dostačující grafiku, tak by to nemusel být problém, nicméně ti nejsem schopen přesně poradit, protože jsi nenapsal konkrétní typ procesoru co máš... Pouze z frekvence a počtu jader se toho fakt moc zjistit nedá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]