Nejste přihlášen/a.
Pro hru mafia 2 se uvá3.0Ghz s jedním jádrem nebo processor 2.4 Ghz se 4 jádry.Spustím hru na 2-jádrovém procesoru 2.7 Ghz?
Hele kdysi jsem zkoušel, na čem tato hra jde ještě hratelně rozet, ale vyšší frekvence opravdu nutně neznamná že je procesor lepší něj nějaký jiný s nižší frekvencí... Jinak co se týče mých testů jsem zkoušel rozjet na dostačující grafice společně s pentiem 4 HT při 3Ghz (sc 775) na 2GB RAM, a opravdu to nejelo moc dobře, poté jsem celý test opakoval se stejnou RAM a grafikou, akorát jsem procesor (i s deskou pochopitelně) vyměnil za AMD Athlon II X2 250 (3Ghz dvojjádro, AM3) A hra jela krásně na nějakých 70FPS, Grafiku mám Radeon R7 250, a hra jede neprosto bezproblémově..
Tím chci říct, že pokud máš aspoň 2GB RAM, a nemáš zasviněnej systém + Máš dostačující grafiku, tak by to nemusel být problém, nicméně ti nejsem schopen přesně poradit, protože jsi nenapsal konkrétní typ procesoru co máš... Pouze z frekvence a počtu jader se toho fakt moc zjistit nedá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.