Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje vam paypal?

Od: ebayak odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, funguje vam paypal? me to pise na strance www.paypal.com tohle:

Access Denied

You dont have permission to access "http://www.paypal.com/"on this server.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Funguje.

doplněno 01.01.17 15:08:

Ale nějaký problém asi je, cca u každého druhého prodejce na Ebay mi to nyní píše, že není aktuálně schopen přijímat platby.

karlisek*
01.01.17 14:39
hodnocení

0x

funguje ;)

hodnocení

0x

Funkční, platby proběhly 02.30 hod.

hodnocení

0x

Dobrý den. Možná se jedná o platby z anonymních karet, jako Blesk peněženka. Od 1. 1. 2017, platí nový zákon, kde u karty budete muset podstoupit úplné ověření totožnosti. Jinak nebudou zahraniční platby např. pro Amazon nebo ebay možné.

zajixxx*

Nefunguje...

ebayak
hodnocení

Chci zaplatit zboží z ebaye a nemuzu se tam porad dostat...tak nevim.

A neplatíte to z nějaké anonymní platební karty?

karel43

To je možné,ale jak se dostat na web stránku Paypal,když mě tam ze žádného vyhledávače nepustí?

melbourne
hodnocení

0x

jel mi asi dva dny zpátky, ale už mi taky zase nejede

hodnocení

0x

Osobne mi Paypal funguje.

xyppeta
hodnocení

0x

Mě taky z ničeho nic nejde. Jde o problém blokace IP adres. Buď někdo napadl paypal a oni bloknuli nějaké Ip adresy které s tím něco měli. (sdílené neveřejné IP) já pokud vypnu WIFI a hodím to na mobilní data tak nemám problém.

karel43

Takže si Paypal pamatuje adresu wi-finy.To mě taky napadlo,protože se nedá připojit ze žádného vyhledávače i jiných operačních systémů s napadené vlastní Wi-Fi.Takže jediný způsob je ,připojit se na někoho známého,nebo si opatřit jinou wi-fi?Když na Paypalu mám větší obnos,tak se to vyplatí,převézt si peníze na svou banku a už na tu lichvářskou Paypal nelézt.Koupil jsem jen asi 7položek z Ebay celkově za 500Kč a šlus.*bum*

xyppeta
Ne adresu wifiny ale IP adresu lze to obejít tím že si nainstaluješ Avast a v avastu je funkce skrytí IP adresy funguje to bezvadně pak lze se připojit normálně.

hodnocení

0x

Nepomůže vymazat cookie? Blokace IP je podle mě blbost, to jde přece obejít?! Třeba takto:

anonymouse.org/...

xyppeta
Ne je to blokací IP adresy a ano dá se to obejít anonymní proxy servery nebo Hide Ip. Nebo ten Avast to umí dobře.
karel43

Díky moc za pomoc*palec*Už fachčí.Zkusil jem obojí,najednou,jak jste radil,tak nevím,který to opravil.Ale stále nechápu ty převody měn.Na Ebay je to v USD i Korunách a pak v resume Paypal to vychází úplně jinak v neprospěch.Asi jsem neprovedl prioritní měnu v nastavení Paypalu.

doplněno 04.01.17 09:50:

Ještě zkusím UltraSurf.

gsx
Pokud budeš blokovat ip adresu a připojíš se k paypal oni ti později zablokují celý účet.
xyppeta
Tím že pouzije VPN servry tak mu nikdo nic nezablokuje. To je nesmysl. Ip adresa nejde skrýt jde se prihlasit pouze pod jinou ip adresou. Pokud pouzije adresu z VPN tak s tim paypal nemuze mit žadny problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]