Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, při zapnutí PC mi PC hlásí chybu : " V síti již existuje shodný název" Vůbec to nechápu, poněvadč jsem již několikrát přeinstaloval Win( dělalo to již dříve) a název pc jsem změnil na takový, že by ho nikdo nemohl vymyslet... Děkuji z odp.
Nevim vůbec nic o tvé síti. Opravdu je tam napsáno název? Tohle neni přesné znění.
Hoď sem obrázek s tou chybou. Dělá to předpokládám tedy až po přihlášení do windows.
Hmmm název pc neni delší než 14 znaků? Název skupiny jsi doufám nedal jstejné jako název pc. Zkus to ještě jednou změnit a zrestartuj router i pc. IP adresy máš z dhcp na routeru?
Tak tu krabičku restartovat. Jména pc jsou přes pravé tl na tento počítač/vlastnosti/název počítače/změnit. IP adresy jsou start/nastaveni/sitova pripojeni/ tam vyber tu tvou mistni sit (to co je aktivni) a dej stav/vlastnosti/TCP IP a tam koukni co je nastaveno zda automaticky nebo nějaká čísla natvrdo.
Nevím,zda nejde o nepochopení otázky.Mám takový dojem,zda nejde o start Windows,které byly nainstalovány po druhé,po internetu se mají autorizovat ,ale jméno počítače,nebo uživatele je už registrováno,takže se win.nespustí.Může to být nějaké opatření proti pirátskému spuštění.Tímto směrem,Jezinko,uvažuj.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.