Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A dá se nějakým způsobem zjistit nové heslo

Od: jarda77* odpovědí: 6 změna:

přesto, že společník změnil staré společné na nové?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč nepokračujete v původním dotazu a zakládáte nový?

Heslo, pokud je změněno na jiné Vám sdělí jedině ten, kdo ho změnil - když už pomineme takové ty CIA - hacker - BIS metody.

heslo

Nevím, kde jsem pochybil, ale věci nabírají grády a potřebuji opravdu poradit ...

heslo
hodnocení

0x

Nepíšete k čemu to heslo je - jestli k nějakému účtu nebo k přihlášení k PC.

Pokud se jedná o nějaký účet nebo aplikaci, tak tam existuje možnost kliknout na "zapomenuté heslo", nebo "nemohu se přihlásit" a řídit se pokyny. Ne email nebo SMS přijde náhradní heslo.

Pokud jde o PC, tak jedině spustit v "nouzovém režimu" a heslo pro přihlášení vymazat nebo změnit.

hodnocení

0x

V jiném příspěvku ale píšete, že jste opět heslo získal, ale vše bylo vymazáno..

jarda77*
hodnocení

... to ano, ale dostal jsem se do schránky z našeho společného PC, kde bylo zaheslováno na automatumaticky jsem se přihlásil , ale to bylo před rokem a půl . Z jiného /mého notebooku / to nešlo a než jsem se dostal na do kanceláře , tak mě PC již nepřihlásilo . Chodili jsme na to čtyři společníci a právě nevím, kdo veškeré záznamy tenkráte zlikvidoval, nebospíše převedl na jiný email buď jeho nebo nově založený . Přesný datum akce jsem také zjistil, proto by mne stačilo jestli to byl třeba prní, druhý, či třetí z jejich ntb . Z jine adresy a IP jsem posílal zkušebně @ s potvrzením přečtení a asi po měsíci mí přišla potvrzená odpověď . Tedy někdo z mích bývalých spolupracovníků na něho chodí ... to má pokračování, ale sem je to psát zbytečné , jinak vám všem děkuji za zprávy a přeji vše nejlepší do Nového roku 2017.

Ps. kdo by mne pomohl s vyřešením tohoto problému, jsem připraven se finančně vyrovnat . JM

iz*

S tímto by Vám tu správně neměl nikdo pomáhat. Změna hesla, případně e-mailu jistě měla svůj důvod. Pokud jej nikdo z nás nezná, napomáhal by Vám dotat se do cizího e-mailu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]