Nejste přihlášen/a.
Měli jsme společný email na seznamu cz. v roce 2015 zalozenou. V červenci však jeden z kolegů z určitých důvodů změnil heslo a tim pádem jsem se nedostal na poštu . Když jsem opět získal heslo a přihlásil jsem se bylo vše vymazáno . Je možné získat informaci po roce a půl ze kteréIP adresy byl obsah vymazán a zda je na Seznamu. cz uložena informace o přihlašování ze všech IP? Děkuji za pomoc J.Mráž
Minimálně v zálohách je mít budou, ukládá to zákon. Ale velmi pochybuji, že u schránky zřízené a provozované zdarme je poskytnou. Můžete se zeptat tady: onas.seznam.cz/...
Na seznamu vám to určitě neřeknou. Musíte přes policii. Ta jediná vám může(možná) pomoci. Na základě vlastních zkušeností s ní vám radím, zamáčkněte slzu a nechte to být. Záleží hodně, o co jde. Jak velkou újmu jste utrpěl, jestli Vám to za to stojí. Po tak dlouhé době, to možná ani poskytovatel už nemá. Je to trest za lehkovážnost. Mít společnou E-mailovou adresu s kýmkoliv, je čiré bláznovství. To už teď ale asi víte, a asi to už nikdy neuděláte..
To je několik otázek, z nichž ovšem vychází i jedno ponaučení: Asi není úplně rozumné mít společný mail s dalšími lidmi. Pokud to ale nutné je, je naprostým hazardem neukládat si veškeré maily i do svého počítače.
Záznamy o přístupech mít v Seznamu budou. Ale nejspíš ti je nedají a ani se s tebou nebudou moc bavit. Jestli mají i záznam činností z jednotlivých přihlášení, to nevím. Ale docela bych si tipnul, že dosud mají uložené (možná na věky) veškeré ty smazané maily. Jenže, jak už jsem psal, ti je nejspíš nedají.
Ty maily nemusí být nezbytně smazané úmyslně. Některé emailové klienty mají hned po instalaci či přidání účtu přednastaveno "stažené zprávy smazat ze serveru".Tuším i Thunderbird to tak má a není snadné tomu zabránit, protože při přidání účtu to začne ihned samo stahovat, přitom přístup k tomuto nastavení je možný až po přidání účtu. Takže kdo s tím nepočítá, snadno o maily na serveru přijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.